Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Sami Er
Kültür 15 Nisan 2015 - 16:21 Yorum: 0

“O'nu Anlamak “ Projesinin Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Hz.Muhammed ( s.a. ) hayatını ve yüce ahlakının anlatıldığı “O’ NA YOLCULUK adlı kitabın dağıtımının yapılacağı seminer ve konferansları içinde barındıracak“ O’NU ANLAMAK“ Projesinin tanıtım toplantısı yapıldı.

“O'nu Anlamak “ Projesinin Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Hz.Muhammed ( s.a. ) hayatını ve yüce ahlakının anlatıldığı “O’ NA YOLCULUK  adlı kitabın dağıtımının yapılacağı seminer ve konferansları içinde barındıracak“ O’NU ANLAMAK“ Projesinin tanıtım toplantısı yapıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt Belediyesi ve Ortak Değerler Platformu tarafından 90 okulda düzenlenecek konferans ve seminerlerle dağıtılacak olan 50 bin adet  “O’ NA YOLCULUK  “ adlı kitabın dağıtımına ilişkin bilgiler düzenlenen toplantıyla kamuoyuyla paylaşıldı.

Memur- Sen Malatya İl Temsilciliğinin Toplantı odasında gerçekleşen tanıtım toplantısına Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin, Memur- Sen Malatya İl Temsilcisi Kerem Yıldırım,Ortak Değerler Platformu Genel Koordinatörü Abuzer Yetiş ile Ortak Değerler Platformu Sözcüsü Hüseyin Polat katıldı.

Toplantıda açıklamalarda bulunan Ortak Değerler Platformu Sözcüsü Hüseyin Polat, düzenlenecek seminer ve konferanslarla 50 bin adet Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed ( s.a. ) yüce ahlakının anlatıldığı “O’NA YOLCULUK ” adlı kitabın ücretsiz dağıtılacağını söyledi.

Ortak Değer Platformunun kurulma nedenlerini ve Hz.Muhamed ( s.a. ) yüce ahlakının konu alan “O’na Yolculuk” kitabının dağıtıma ilişkin bilgiler veren Polat, insani değerleri savunmak, yaymak ve güçlendirmek olan biz sivil toplum kuruluşlarının birbirimizle yardımlaşmak, güç birliği yapmak üzere Ortak Değerler Platformunu kurduklarını vurgularken, “Platformumuz; insani değerlerin en büyük savunucusu ve temsilcisi Allah’ın Resulü Peygamberimiz Hz. Muhammed’e (s.a) yönelik saldırılara karşı bir duruş ortaya koyarak, sahip olduğumuz tüm imkânları, Peygamberimizin insanlar tarafından doğru tanınabilmesi, bize hayat verecek çağrısının ve öğretilerinin öğrenilip hayata aktarılması için çaba göstermektedir” dedi.

HÜSEYİN POLAT, “ 50 BİN ADET ÜCRETSİZ KİTAP DAĞITILACAK “

Nisan ve Mayıs ayı içerisinde 90 okulda “O’NU ANLAMAK” Projesi kapsamında konferans/seminer düzenleyeceklerini ifade eden  Hüseyin Polat, “Ortak Değerler Platformu olarak sürdürülen dersler, seminerler, birkaç haftadan beridir devam eden televizyon ve radyo programlarının yanı sıra, Nisan-Mayıs aylarında ilimizin değişik yerlerindeki 90 okulumuzda, “O’NU ANLAMAK” Projesi kapsamında konferans/seminer çalışmaları başlatmıştır. Bununla birlikte, çalışmalarımıza katılan öğrencilerimize 50 bin adet “O’na Yolculuk” kitabını ücretsiz dağıtacaktır. Bu kapsamda yürüttüğümüz çalışmalarımıza destek veren platform üyesi, paydaş STK’larımıza, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki okul idarecileri ve öğretmenlerimize, bu seminerleri sunacak olan öğretmen arkadaşlarımıza hasseten “O’na Yolculuk” kitabının öğrencilerimizle buluşmasını sağlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Yeşilyurt Belediyesine teşekkür ediyoruz “ dedi.

 

HAYDAR ŞAHİN, “KÜLTÜREL PROJELERDE YER ALIYORUZ “

Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin ise, Belediye olarak sanatsal ve kültürel faaliyetlerde yer almaya çalıştıklarını ifade ederken, “Yeşilyurt Belediyesi olarak kültürel faaliyetlerde mutlaka yer almayı amaçlıyoruz. Ortak Değer Platformu tarafından  “ O’NU ANLAMAK” ismi altında okullarda düzenlenecek olan seminer ve konferanslarda dağıtılacak olan 50 bin adet   “O’NA YOLCULUK”   adlı Hz. Muhammed ( s.a. ) hayatını anlatan kitabın 20 bin adetini biz karşılayacağız. Belediyemizin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüde bu seminerlerin düzenlenmesine yardımcı olacaktır” dedi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber