Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 26 Mayıs 2019 - 15:58 Yorum: 0

Onur Sarıgül hayranlarıyla buluştu

Adıyaman Belediyesi tarafından düzenlenen Şehr-i Yaman'da Ramazan Etkinliklerinin konuğu olan Adıyamanlı sanatçı Onur Sarıgül, hayranlarına doyumsuz...

Onur Sarıgül hayranlarıyla buluştu

Adıyaman Belediyesi tarafından düzenlenen Şehr-i Yaman'da Ramazan Etkinliklerinin konuğu olan Adıyamanlı sanatçı Onur Sarıgül, hayranlarına doyumsuz bir gece yaşattı.

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Belediye Başkan Yardımcısı Demirhan seçilmiş ve birim müdürlerinin de katılımıyla gerçekleştirilen Şehr-i Yaman'da Ramazan Etkinliklerinin 19. günü etkinlikleri Adıyaman Belediyesi Konservatuarı Tiyatro Bölümü oyuncuları tarafından sahnelenen skeçle başladı. Daha sonra sahneye çıkan Onur Sarıgül, hemşehrileriyle birlikte türküleri söyledi.

Demokrasi Parkı'ndaki alanı tıklım tıklım dolduran hayranlarına en güzel eserlerini seslendiren Onur Sarıgül'e konser sonunda teşekkür eden Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı Demirhan Seçilmiş, sanatçıya hediye ve plaket takdiminde bulundu.

Onur Sarıgül hayranlarıyla buluştu

Onur Sarıgül hayranlarıyla buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber