Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 18 Mart 2015 - 14:41 Yorum: 0

Op.Dr. Übeyt Akçin, MHP'den Milletvekili Aday adayı

Ünlü Jinekolog Op.Dr. Übeyt Akçin, Milliyetçi Hareket Partisi'nden milletvekili, aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

Op.Dr. Übeyt Akçin, MHP'den Milletvekili Aday adayı

MALATYA GÜNCEL - Ünlü Jinekolog Op.Dr. Übeyt Akçin,  Milliyetçi Hareket Partisi'nden  milletvekili, aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

Malatya Güncel'e 7 Haziran 2015 genel seçimleri için MHP Malatya Milletvekili aday adaylığı için MHP Genel Merkezi'ne başvurusunu yaptığını açıkladı.

ÜBEYT AKÇİN KİMDİR:

Op.Dr. Übeyt AKÇİN Malatya doğumlu olup, ilk ve orta öğrenimini Malatya’da tamamlamıştır. Yeşilyurt Lisesini birincilikle bitirdikten sonra İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesinden de derece ile mezun olmuştur. 2000-2005 yılları arasında Uzmanlık eğitimini Ankara Gazi Üniversitesi’nde tamamlamıştır. 2005 yılında uzmanlık eğitimini takiben Tüp Bebek/Genetik/Prenatal Ayrıntılı Ultrasonografi/Laparoskopik Cerrahi/Ağrısız Doğum konularında ileri düzey eğitimini tamamlamak için İstanbul Memorial Hastanesinde Prof.Dr. Semra Kahraman ile çalışmıştır. 2007 yılında Malatya ya dönerek Özel Anatolia Kadın Sağlığı Merkezini kurmuş olup bu merkezde birçok hastanın tedavilerinde başarılar elde etmiştir. 2009 yılından itibaren de çeşitli özel hastanelerde görev yapmıştır.

Akçin, 2011 Genel Seçimlerinde MHP'den 3. sıra Milletvekili adayı oldu.

 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber