Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Eylül 2016 - 15:18 Yorum: 0

Optimum’dan nostaljik bayram hediyesi

Bir yanda alışveriş yapma keyfi yaşatırken, bir yanda düzenlemiş olduğu etkinlikleri ile ziyaretçilerine unutamayacakları anlar sunan İzmir Optimum Outlet,...

Optimum’dan nostaljik bayram hediyesi

Bir yanda alışveriş yapma keyfi yaşatırken, bir yanda düzenlemiş olduğu etkinlikleri ile ziyaretçilerine unutamayacakları anlar sunan İzmir Optimum Outlet, Kurban Bayramı'nda ziyaretçilerini nostaljik hediye paketi dağıttı.

Ziyaretçilerine tam anlamıyla bir bayram yaşatan İzmir Optimum Outlet, bayramın ilk günü misafirlerine özel hazırlanmış olduğu Optimum nakışlı mendil ile özel kutusunda sakızlı lokum hediye etti. Birbirinden güzel hosteslerin dağıttığı nostaljik hediye paketleri ile Optimum ziyaretçileri tam anlamıyla bayram nostaljisi yaşadı. 7'den 77'ye tüm misafirlerine yönelik özel bayram etkinlikleri düzenleyen Optimum, alışveriş keyfini bayram eğlencesine dönüştürdü. Çocuklar Optimum'da düzenlenen ücretsiz Çocuk Atölyeleri'nde bayramın tadını çıkarırken yetişkinler de nostaljik hediye paketi ile bayrama merhaba dedi . Geçmiş zaman bayramlarının anılarına uzanan hediye paketlerindeki Optimum mendilleri ve sakızlı lokumlar hatıraları canlandırdı.

Optimum’dan nostaljik bayram hediyesi

Optimum’dan nostaljik bayram hediyesi

Optimum’dan nostaljik bayram hediyesi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber