Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 25 Şubat 2022 - 10:28 Yorum: 0

Oral: "Modern bir kent için çalışıyoruz"

İlçedeki esnafları ziyaret eden Yalova'nın Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, yapılan çalışmaları anlatarak, görüş alışverişinde bulunuyor.

Oral: 'Modern bir kent için çalışıyoruz'

İlçedeki esnafları ziyaret eden Yalova'nın Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, yapılan çalışmaları anlatarak, görüş alışverişinde bulunuyor.

Yalova'nın Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral'ın esnaf ziyaretleri devam ediyor. Başkan Oral, "Esnafımızla, vatandaşımızla iç içe olmak, çalışmalarımızı anlatmak, sorunları dinlemek ve bu sorunları yerinde çözmek için ziyaretlerimizi aralıksız sürdürüyoruz" diye konuştu.

Esnaf ziyaretlerinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verip, esnafın taleplerini dinleyen Başkan Dr. Oral, "İlçemizdeki gelişmeleri, belediyemizin hizmetlerini ve projelerimizi esnafımızla paylaşıyor, istek ve taleplerini dinliyoruz. Yaptığımız çalışmaları halkımızın ve esnafımızın taleplerine göre gerçekleştiriyoruz. Ortak akılla hareket ederek, daha yaşanabilir ve modern bir Altınova için çalışıyoruz. Hizmetin en güzeline layık olan ilçemize ve hemşerilerimize el birliğiyle katkı sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber