Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Temmuz 2014 - 14:18 Yorum: 0

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz: "2014 yılı yatırım programına ara vermeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, son bir haftada 23,5 kiloımetre sıcak asfalt çalışması yaptı"

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları

ORDU (AA) - Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "2014 yılı yatırım programına ara vermeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, son bir hafta içerisinde 23,5 kilometre sıcak asfalt çalışması yaptı" dedi.

Yılmaz, yaptığı açıklamada, Ordu Büyükşehir Belediyesinin kendi ekip ve ekipmanı ile sürdürdüğü çalışmalara değinerek, "Ordu artık sadece merkezden ibaret değil. Büyükşehir Belediyesi olarak bizler Ordu'nun her noktasına hizmet götüreceğimizin sözünü vermiştik. Halkımız görüyor ki verilen her söz yerine getiriliyor" diye konuştu.  

Çalışmaların halk tarafından taktir topladığını belirten Yılmaz, "Ordu'yu 4 bölgeye ayırdık ve bu bölgelerde koordineli bir şekilde yatırımlarımız hayata geçiriliyor. Bu bölgelerde geride kalan süre içerisinde 350 kilometreye yakın yolda genel bakım, sathi kaplama ve sıcak asfalt çalışması yapan belediyemiz kendi tesisleri ve ekibi ile de aralıksız hizmet vermeyi sürdürüyor. Ordu'nun her köşesinde öncelikli olarak yol ve su çalışmalarına ağırlık verdik. Yürütülen sıcak asfalt uygulaması Ordulular tarafından büyük takdir görüyor" ifadelerini kuillandı.

Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin bir haftalık sürede 23,5 kilometre sıcak asfalt, 32 kilometre de yol bakımı yaptığını sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber