Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Haziran 2016 - 17:28 Yorum: 0

Ordu-gölköy Yolu Yeniden İhale Edilecek

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu-Ulubey-Sayacabaşı ile Sayacabaşı-Gölköy hattında sürdürülen yol çalışmaları ile ilgili...

Ordu-gölköy Yolu Yeniden İhale Edilecek

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu-Ulubey-Sayacabaşı ile Sayacabaşı-Gölköy hattında sürdürülen yol çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Gölköy ilçesinin Güzelyurt Mahallesi'ni ziyaret eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu-Gölköy yoluyla ilgili müteahhitlerden kaynaklı bazı sorunların yaşandığını ancak çözülme aşamasına gelindiğini söyledi. Başkan Yılmaz, "Sayacabaşı'ndan Gölköy'e kadar olan yolu alan firma battı. Daha sonra tekrar ihale yapıldı. Onu alan firma da battı. En sonunda güçlü bir firma aldı ve çalışmaya başladı. Ancak daha önceki firma olayı mahkemeye taşıdı. Ödeneğinin hazır olmasına ve kamulaştırma sorununun çözülmesine rağmen herhangi bir çalışma yapılamadı ve süreç tıkandı. En kısa zamanda tekrar ihale edilerek çalışmalara yeniden başlanacak" dedi.

ORDU-SAYACABAŞI YOLU 700 GÜN SONRA HİZMETE HAZIR

Bu süre içerisinde yolun bir an önce tamamlanması için Ordu -Sayacabaşı arasında kalan bölümün ihale edildiğini ifade eden Başkan Enver Yılmaz, "Ordu - Sayacabaşı arasındaki 17 km'lik bölüm 55 milyon liraya ihale edildi. Türkiye'nin güçlü müteahhitlerinden olan, Ordu Çevre Yolu'nu da yapan firma ihaleyi aldı ve çalışmalara başladı. 700 gün içerisinde çalışmaları tamamlayacak" açıklamasında bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber