Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Haziran 2016 - 10:58 Yorum: 0

Ordu Ticaret Borsası’ndan İftar

Altınordu ilçesinde bir otelde düzenlenen iftar yemeğine başta Ordu Vali Yardımcısı Mehmet Erkan Türker, Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman,...

Ordu Ticaret Borsası’ndan İftar

Ordu Ticaret Borsası üyeleri ile iftarda bir raya geldi.

Altınordu ilçesinde bir otelde düzenlenen iftar yemeğine başta Ordu Vali Yardımcısı Mehmet Erkan Türker, Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman, Ordu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ş. Metin Kara, eski Ordu ticaret Borsası Başkanı Nejdet Gürsoy, fındık ihracatçı ve tüm ilçelerden gelen tüccarları katıldı.

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman, Türkiye tarım ihracatına yılda ortalama 1.5- 1.8 milyar ihracat geliri ile fındık sektörünün büyük katkı verdiğini belirtti. Kahraman, "Türkiye tarım ihracatını gerçekleştirenlerin yüzde 10'u işte buradaki fındık ihracat ve tüccarlarıdır. Sizinle gurur duyuyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber