Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Eylül 2016 - 16:53 Yorum: 0

Ordu’da bayramlaşma

Bayramlaşma programına ilk olarak huzurevi ziyareti ile başlandı. Vali İrfan Balkanlıoğlu, AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Garnizon Komutanı...

Ordu’da bayramlaşma

Ordu'da bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Bayramlaşma programına ilk olarak huzurevi ziyareti ile başlandı. Vali İrfan Balkanlıoğlu, AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Sedat Sarıkaya, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Baro Başkanı Av. İlhan Kurt, İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve diğer protokol üyeleri, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Ahmet Cemal Mağden Huzurevi'ni ziyaret etti. Huzurevinde kalan yaşlılarla tek tek bayramlaşan ValiBalkanlıoğlu, yaşlılara karanfil ve çeşitli hediyeler vererek bayramlarını kutladı. Huzurevi sakinlerine hitaben bir de konuşma yapan Vali Balkanlıoğlu, büyüklere, yaşlılara bakmanın ve onların hayır dualarını almanın dinimizin emri olduğunu belirtti.

Huzurevi ziyaretinin ardından İl jandarma Komutanlığı'na geçen Vali Balkanlıoğlu ve protokol mensupları, buradaki askeri personelle tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı. Daha sonra Polisevi'ne geçen protokol mensupları, Emniyet Teşkilatı mensuplarının da bayramını kutladı.

Ziyaretlerin ardından Ordu Büyükşehir Belediyesi'nce 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda kent bayramlaşması programı yapıldı. Kent bayramlaşmasına Vali İrfan Balkanlıoğlu, AK Parti Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak, Metin Gündoğdu, Ergün Taşçı, CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Sedat Sarıkaya, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ilçe belediye başkanları, protokol üyeleri, daire müdürleri, siyasi partilerin yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Ordulular'ın 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve sonrasında çok güzel birlik ve beraberlik örneği gösterdiğini vurgulayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Bugün altıncısını gerçekleştirdiğimiz kent bayramlaşması geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nda ilimizde çok ciddi bir sel olayı olmuştu. Onun burukluğu içinde Ramazan bayramını idrak etmiştik. Bayramdan sonra da 15 Temmuz sürecini yaşadık. Ordulu hemşerilerimizle beraber bir aya yakın bu demokrasi meydanımızda hem darbeye karşı koyma, hem de ülkemizi sahiplenme noktasında ilimiz iradesini ortaya koydu. Bu çerçevede sivil toplum örgütleriyle, valisiyle, milletvekilleriyle, iktidarıyla, muhalefetiyle buradan çok güzel bir birliktelik doğdu. İlimiz, çok güzel bir ve beraber olma örneğini geçtiğimiz bayramdan buyana sağlamış oldu. Bu güzellikten dolayı tüm hemşerilerime gönülden teşekkür ediyorum. Bu birlikteliğin bundan sonra da devam ettirilmesini diliyorum. Bu bayram vesilesiyle Allah'tan birliğimizin, beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum" dedi.

Protokol konuşmalarının ardından bayramlaşma merasimi gerçekleştirildi.

Ordu’da bayramlaşma

Ordu’da bayramlaşma

Ordu’da bayramlaşma

Ordu’da bayramlaşma

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber