Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 17 Ağustos 2016 - 10:53 Yorum: 0

Ordu’da ’Bylock’ operasyonu

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında Ordu'da adliyeye sevk edilen 10 polisten 8'i daha tutuklandı, 2'si...

Ordu’da ’Bylock’ operasyonu

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında Ordu'da adliyeye sevk edilen 10 polisten 8'i daha tutuklandı, 2'si adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan, aralarında 3. ve 4. sınıf emniyet müdürleri ile komiser ve komiser yardımcılarının bulunduğu 12 polisten, 10'unun emniyetteki işlemleri tamamladı.

Sağlık kontrollerinin ardından Ordu Adliyesi'ne getirilen 10 polis, savcılıktaki sorgularının ardından tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi. Zanlılardan 8'i mahkemece tutuklanırken 2'si adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Gözaltındaki 2 polisin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Buna göre Ordu'da FETÖ'den dolayı tutuklanan polis sayısı 26'ya yükseldi. Tutuklanan polislerin FETÖ arasında özel olarak kullanılan "Bylock" sistemiyle mesajlaştıkları ortaya çıktı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber