Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 25 Eylül 2018 - 16:23 Yorum: 0

Ordu’da firmalara ’üretim’ çağrısı

Ticaret Bakanlığı ve Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB), Karadeniz İhracatçılar Birliği (KİB) ve Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) iş birliğinde...

Ordu’da firmalara ’üretim’ çağrısı

Ticaret Bakanlığı ve Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB), Karadeniz İhracatçılar Birliği (KİB) ve Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) iş birliğinde Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri düzenlendi.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası toplantı odasında düzenlenen seminerde Ticaret Bakanlığının İhracatı Geliştirme destekleri hakkında bilgi veren Ticaret Bakanlığı İhracatı Geliştirme Uzmanı Gözde Eroğlu, "Ticaret Bakanlığımızın, firmalarımıza sağladığı birçok imkanla, ürünlerini pazarlamasında destekleri devam etmektedir. Bakanlığın sadece istediği, firmaların ürettiği ürünü geliştirerek pazara sunmasıdır" dedi.

Ticaret bakanlığının ihracatı geliştirme desteklerinden örnekler veren Eroğlu, "Firmalara e-ticaret, fuarlar, küresel tedarik zincirine giriş gibi birçok destek verilmektedir. Yeter ki firmalar üretsin ve destek için bize başvursun" diye konuştu.

Dış Ticaret Uzmanı Setenay İyigün de bakanlığın dış ticarete verdiği önemi anlatarak firmaları daha çok üretime çağırdı.

Seminerde her iki isim firma yetkililerin sorularını yanıtladı. Seminere OTSO Başkanı Servet Şahin ve firma temsilcileri katıldı.

Ordu’da firmalara ’üretim’ çağrısı

Ordu’da firmalara ’üretim’ çağrısı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber