Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 04 Mart 2015 - 18:18 Yorum: 0

Ordu'da kentsel dönüşüme yönelik çalışmalar

ORDU (AA) - Ordu Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirmek istediği Ordu Kentsel Dönüşüm Projesi için imza töreninin 6 Mart Cuma günü gerçekleştirileceği bildirildi. Ordu Büyükşehir...

Ordu'da kentsel dönüşüme yönelik çalışmalar

ORDU (AA) - Ordu Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirmek istediği Ordu Kentsel Dönüşüm Projesi için imza töreninin 6 Mart Cuma günü gerçekleştirileceği bildirildi. 

Ordu Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Ordu Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanacak "Ordu Kentsel Dönüşüm Protokolü İmza Töreni" için hazırlıkların tamamlandığı belirtildi. 

Açıklamada,  "Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce’nin de katılımı ile 'Ordu Yenileniyor!' spotu ile gerçekleştirilecek olan imza töreni 6 Mart 2015 Cuma günü saat 10.00’da Ordu Kültür Sanat Merkezi'nde yapılacak. Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında  riskli alanlar bakanlığa sunulmuştu" ifadesine yer verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber