Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 04 Mart 2015 - 18:13 Yorum: 0

Ordu'da mahallelere portatif itfaiye aracı

ORDU (AA) - Ordu Büyükşehir Belediyesi, yerleşim yerlerine uzak mahallelerde portatif itfaiye aracını devreye aldı.Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, kent merkezilerine...

Ordu'da mahallelere portatif itfaiye aracı

ORDU (AA) - Ordu Büyükşehir Belediyesi, yerleşim yerlerine uzak mahallelerde portatif itfaiye aracını devreye aldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, kent merkezilerine uzak 6 mahalleye, muhtemel bir yangın tehlikesinde ilk müdahalede bulunabilmek için 3 ton kapasiteli itfaiye su tankeri ulaştırdı. İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından verilen ve yangın pompasına sahip tankerler traktör arkasına monte edildi.

Tankerler mahalle muhtarlarına teslim edildi. Önemli bir sorunu çözecek tankerler Mesudiye ilçesine bağlı Üçyol, Topçam ve Yeşilce Mahalleleri, Gölköy ilçesi Damarlı Mahallesi, İkizce ilçesi Yoğunoluk Mahallesi ve Ünye ilçesi Tekkiraz Mahallesi'nde gönüllü itfaiyeciler bünyesinde kullanılmaya başlandı.

Tankerlerin tesliminde Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı yetkilileri su tankerlerinin uzak mahallelerde yangına ilk müdahaleyi  sağlayacağını, itfaiye ekiplerinin gelişine kadar yangının büyümesini engelleyeceğini belirtti. 

Yetkililer, portatif itfaiye su tankerlerinin diğer uzak mahallelere dağıtımının devam edeceğini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber