Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 18 Şubat 2017 - 12:48 Yorum: 0

Ordu’daki uyuşturucu operasyonuna 26 tutuklama

Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonu ve Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu il Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen operasyon sonucunda...

Ordu’daki uyuşturucu operasyonuna 26 tutuklama

Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonu ve Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu il Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen operasyon sonucunda 26 kişi mahkemece tutuklandı, 5 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Daha önce tutuklanan 4 kişi ile birlikte toplam tutuklu sayısı 30'a yükseldi.

Geçen yıl Kasım ayında başlatılan soruşturma kapsamında 14 Şubat'ta eş zamanlı operasyon düzenlenmişti. Polisin 4 bin kilometre yol kat ettiği operasyon sonucunda 2 kiloya yakın bonzai, 3 bin adet extacy sentetik uyuşturucu hap ele geçirilmiş, Altınordu, Fatsa, Ünye, Terme, Samsun, İstanbul ve Antalya'da yapılan eş zamanlı operasyonda 35 kişi gözaltına alınmış, bunlardan M.B, A.B, U.C ve S.T. tutuklanmıştı. Geri kalan 31 kişi sorgularının ardından dün Ünye Adliyesine sevk edilmişti.

Ünye Adliyesinde bir gün süren mahkeme sonrasında 26 kişi tutuklanıp Ünye M Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, 5 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber