Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Ocak 2018 - 14:44 Yorum: 0

Ordulu şehit yüzbaşı gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde eğitim uçuşu sırasında CN-235 CASA tipi uçağın düşmesi sonucu şehit olan Hava Pilot Yüzbaşı Ali Şahin Odabaşı, memleketi...

Ordulu şehit yüzbaşı gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde eğitim uçuşu sırasında CN-235 CASA tipi uçağın düşmesi sonucu şehit olan Hava Pilot Yüzbaşı Ali Şahin Odabaşı, memleketi Ordu'da gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli ve Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş da katıldı.

Şehit Yüzbaşı Ali Şahin Odabaşı (34) için Altınordu ilçesi Ulu Cami'de cenaze töreni düzenlendi. Şehidin yakınları tabutun üzerini çiçeklerle donattı. Şehit annesi İnci ile baba Mustafa Şefik Odabaşı oğullarının tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Oğlunun tabutunu öpen baba Mustafa Şefik Odabaşı, cenaze aracına konulana kadar tabutun peşinden gitti. Öğle namazını müteakip Ordu Müftüsü Mürsel Öztürk tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından şehidin cenazesi, Eskipazar'da bulunan Garnizon Şehitliği'nde gözyaşları, dualar ve tekbirler arasında defnedildi.

Cenaze törenine Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Ordu Valisi Seddar Yavuz, Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, AK Parti Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak ve Ergün Taşçı, CHP Genel Bakan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz, belediye başkanları, STK temsilcileri, şehidin ailesi, yakınları, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber