Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 15 Mayıs 2016 - 13:43 Yorum: 0

Ordulular Marmaris’te Kahvaltıda Buluştu

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin organize ettiği "Hemşehri Dernekleri İstişare Toplantısı", Marmaris'te yaşayan 3 bin Orduluyu bir araya getirdi.

Ordulular Marmaris’te Kahvaltıda Buluştu

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin organize ettiği "Hemşehri Dernekleri İstişare Toplantısı", Marmaris'te yaşayan 3 bin Orduluyu bir araya getirdi.

Marmaris Elegance Otel'de gerçekleştirilen istişare toplantısına Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen, Ordu ilçelerinin bazı belediye başkanları ve Marmaris'te yaşayan Ordulu vatandaşlar katıldı. İstişare toplantısı Ordu'da yayın yapan televizyon kanalı TV52 tarafından canlı olarak yayınlandı.

Toplantıda konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu'nun son seçimlerden sonra kendisini farklı bir alana taşıdığını söyleyerek, "Bizim 19 ilçemiz, Büyükşehir ile birlikte 20 belediyemiz bulunuyor. İlçelerimizin tamamı ve Büyükşehir Belediyesini AK Parti kazandı. Ordu'da bu tarihten itibaren değişim ve dönüşüm de başladı. Ordu hizmet anlamında Türkiye'nin birçok ilini geride bıraktı" dedi.

"HAKAN ŞÜKÜR MECLİS TAKIMIMDA BENİM YEDEĞİMDİ"

Engelli bir vatandaşın Orduspor'un kötü gidişi hakkında düşüncelerini dile getirmesi üzerine tekrar söz alan Başkan Enver Yılmaz, Orduspor'un içinin boşaltılarak 100 milyon lira borcunun bulunduğunu, Büyükşehir Belediyesi'nin, yatırımlar ve hizmete öncelik verdiğini, bu yüzden kulübün borcunu ödemesinin mümkün olmadığını kaydetti. Büyükşehir olarak Orduspor'a 1 milyon 300 bin lira nakit para aktarıldığını hatırlatan Yılmaz, "Ben 12 yıllık milletvekilliği yaptım. Meclis futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük golcüsüyüm. Ben milletvekilliği dönemimde Meclis Futbol Takımı'nda hem kaptandım hem de Hakan Şükür benim yedeğimdi. Hakan Şükür oynayamıyordu, almıyorduk takıma. Çünkü biz daha iyiydik ondan" diye konuştu.

Marmaris'te 3 bin kişiye yakın Ordulu yaşıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber