Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Mayıs 2016 - 11:58 Yorum: 0

Ordulum Dergisi Gecesi

Ordu'da, aylık olarak okuyucularıyla buluşan Ordulum dergisi, şehrin esnaf, iş dünyası, sivil toplum kuruluşlarını akşam yemeğinde bir araya getirdi.

Ordulum Dergisi Gecesi

Ordu'da, aylık olarak okuyucularıyla buluşan Ordulum dergisi, şehrin esnaf, iş dünyası, sivil toplum kuruluşlarını akşam yemeğinde bir araya getirdi.

Ordu'da bir otelde düzenlenen geceye özel ve tüzel kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda davetli katıldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan derginin sahibi Figen Çakmak, 6 yıldır kaliteli bir dergi çıkardıkları için çok mutlu olduklarını belirtti.

Açılış konuşmasının ardından, Ordu şehrine bulundukları meslek alanlarında katkıda bulunan kişi, kurum ve kuruluşlara "özel ödül" töreni düzenlendi. Ödül sahiplerinin belirlendiği dönemde hayatta olan ancak yakın zamanda geçirdiği bir rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Ordu'nun tanınan doktorlarından Ayhan Duman'ın özel ödül plaketini Patoloji Uzmanı Dr. Hakan Duman aldı.

Gece ayrıca Ordu'nun en eski esnafından Fehmi Ünal, Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert, iş adamı Orhan Öztürk, siyaset dünyasının tanınan ismi Hüseyin Avni Şeker, Diyanet Vakıf-Sen Ordu Şube Başkanı Bekir Karakış, ORGİAD Başkanı Ayhan Kaymaz, Ordu İHL Müdürü Mustafa Akkoz, Kabadüz Ziraat Odası Başkanı İdris Kurt, Fatsa İlçe Sağlık Müdürü Dr. Işıl Aralan, Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Nurdoğan Karadağlıoğlu, Fatsa Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erkan Ayaz başta olmak üzere esnaf, iş adamı ve STK yöneticilerine plaket takdim edilerek onurlandırıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber