Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 27 Kasım 2014 - 14:53 Yorum: 0

Orduspor basketbolda galibiyet hedefliyor

Başantrenör Durur: "Her maçta olduğu gibi Hatay'a galibiyet için gideceğiz"

Orduspor basketbolda galibiyet hedefliyor

ORDU (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde hafta sonu deplasmanda Hatay Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacak Orduspor, galibiyet almak istiyor.

Orduspor Kadın Basketbol Takımı Genel Koordinatörü ve Başantrenör Alper Durur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hatay Büyükşehir Belediyesi maçı için hazırlıkları sürdürdüklerini belirtti.

Takımda bazı oyuncuların grip olduğunu anlatan Durur, bu oyuncuların idmana katılamadığını ve maça yetişmeleri için çalışıldığını ifade etti.

Durur, çok zor bir maç oynayacaklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Hatay Büyükşehir Belediyesi toparlanmak isteyen bir takım. Saha avantajlarını kullanmaya çalışacaklar. Zor ve çetin bir maç olacak. İnşallah kazanan biz oluruz. Grip olan oyuncularımız var. Aynı zamanda Dilek Akıncı'nın sakatlığı sürüyor ancak biz kadromuza güveniyoruz. Her maçta olduğu gibi Hatay'a galibiyet için gideceğiz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber