Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 22 Aralık 2014 - 19:38 Yorum: 0

Orduspor geleceğe umutla bakıyor

Kulüp başkanı Türkmen:"Çok kritik ve önemli bir galibiyet elde ettik. Bu galibiyetle birlikte umut dolduk. İlerisi için umutlandık"

Orduspor geleceğe umutla bakıyor

ORDU (AA) - Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, Denizlispor karşısında aldıkları 2-1'lik galibiyetin önemine değinerek, ilerisi için daha umutlu olduklarını ve camianın üzerindeki kara bulutları dağıttıklarını ifade etti. 

Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Denizlispor’u yendiklerini ancak bir galibiyetle her şeyin bitmediğini, Giresunspor ve Alanyaspor maçlarından da iyi sonuçlarla ayrılmak istediklerini belirtti. 

Teknik direktör Ziya Doğan'a güvenlerinin sonsuz olduğunu aktaran Türkmen, "Sezon başı kampı iyi geçmeyip, kilo fazlası olan oyuncularla mücadele ettiğimiz için haftada çift antrenmanlar yapıldı. Oyunculara yüklemeler yapıldı. Ziya hocaya güveniyoruz. Ziya hoca, takımının fiziki açıdan hiç kimseye yenilmeyeceğini söylüyor. Bu yüzden de çok çalışıyorlar. Zaten diğer takımlara göre çok çalışmamız lazım. Sonuç olarak kazandık. Önemli olan buydu" dedi.

- "İleriye umutla bakıyoruz"

Denizlispor galibiyeti ile camianın üzerindeki kara bulutları dağıttıklarını söyleyen Türkmen, şunları kaydetti:

"11 hafta sonra galip gelmek büyük bir mutluluk. Düşme hattının üzeri ile aramızdaki puan farkını 7’ye indirdik. Çok kritik ve önemli bir galibiyet elde ettik. Bu galibiyetle birlikte umut dolduk. İlerisi için umutlandık. Denizlispor galibiyeti ile takımın, şehrin ve camianın üzerindeki kötü havayı dağıttık. Futbolcuların psikolojileri kendine geldi. ‘Kazanamıyoruz’ psikolojisinden uzaklaştık. Bu galibiyet bizi kendimize getirdi. Ancak önemli olan devamını getirmek. Giresunspor ve Alanyaspor maçlarından da iyi sonuçlarla ayrılarak, çıkışımızı sürdürmek istiyoruz."

- "Yolumuz uzun"

Bir galibiyetle her şeyin bitmeyeceğini vurgulayan başkan Türkmen, "Yolumuz daha uzun. Bu derelerin altından daha çok sular akar. Şu an önümüzdeki takımlarla 7 puan farkımız var. Herkesin birbiri ile maçı olduğunu düşünürsek, daha hiçbir şey bitmedi. Daha 20 hafta var. 21 puanın altında yaklaşık 10 takım var ve bu takımlar ligde kalmak için mücadele edecek. Hepsi bizim rakibimiz konumunda. Lig bizim için yeni başlıyor. İnşallah ligde kalacağız" diye konuştu.

- "Devre arasında takviyeler yapacağız"

Devre arasında transfer yapacaklarını da söyleyen Türkmen, sözlerini şöyle tamamladı:

"Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile de bu konuyu görüştük. 2-3 oyuncu transfer edeceğiz. Yapacağımız takviyelerle daha da iyi olacağız. Ayrıca bu döneme kadar sakat olan oyuncular iyileşecek ve formsuz olanlar da form tutacak."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber