Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 11 Mart 2015 - 15:18 Yorum: 0

Orduspor potada 10'uncu galibiyetin peşinde

Başantrenör Durur: "Mersin Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak ligde 10'uncu galibiyete ulaşmayı hedefliyoruz"

Orduspor potada 10'uncu galibiyetin peşinde

ORDU (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Orduspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Mersin Büyükşehir Belediyespor maçından mutlak galibiyet hedefliyor.

Orduspor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Alper Durur, AA muhabirine, geçen hafta deplasmanda karşılaştıkları OGM Orman Gençlik takımını mağlup etme başarısı gösterdiklerini ve bir galibiyet serisi yakalayarak yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

Ligde oynadıkları maçlardan 9 galibiyet elde ederek öncelikle ligde kalmayı garantilediklerini belirten Durur, play-off mücadeleleri için de büyük averaj yakaladıklarını dile getirdi.

Bu hafta cumartesi günü konuk edecekleri Mersin Büyükşehir Belediyespor karşısından da galibiyetle ayrılma hedefinde olduklarını vurgulayan Durur, "Mersin Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak ligde 10'uncu galibiyete ulaşmayı hedefliyoruz. Ligde tek hedefimiz var, o da play-off'a kalabilmek. Bunun için önemli adımlar attık. Geride kalan 6 maçın en az 3'ünü kazanarak play-off oynamak istiyoruz" dedi.

Takımda eksik oyuncunun bulunmadığını hatırlatan Durur, karşılaşmaya tüm basketbolseverleri beklediklerini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber