Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 08 Mart 2015 - 14:48 Yorum: 0

Orduspor potada emin adımlarla ilerliyor

Başantrenör Durur: "Play-off yolunda bir maç daha kazandığımız için mutluyuz"

Orduspor potada emin adımlarla ilerliyor

ORDU (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde deplasmanda OGM Orman Gençlik'i 85-80 mağlup eden Orduspor'da galibiyetin mutluluğu yaşanıyor.

Orduspor Kadın Basketbol Takımı Genel Koordinatörü ve Başantrenör Alper Durur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün deplasmanda oynadıkları maçı zor da olsa kazanmasını bildiklerini söyledi. 

Zorlu bir deplasmandan daha mutlu ayrıldıklarını belirten Durur, OGM Orman Gençlik'i yenerek ligdeki galibiyet sayılarını dokuza yükselttiklerini ifade etti. 

Play off yolunda emin adımlarla ilerlediklerini dile getiren Durur, şunları kaydetti:

"OGM Orman Gençlik maçı çok zor geçse de kazanmasını bildik. Oyuncuların tamamı çok iyi mücadele etti. Özellikle maçın bazı bölümlerinde geriye düşsek de karşılaşmanın son bölümünde tecrübeli oyuncularımızın sayesinde kazandık. Play-off yolunda bir maç daha kazandığımız için mutluyuz. İnşallah kalan 6 maçtan en iyi sonuçları alıp hedeflediğimiz yerde olmak istiyoruz."

Durur, deplasmanda kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber