Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 28 Temmuz 2014 - 16:38 Yorum: 0

Orduspor, transferde hızını düşürdü

Kulüp Basın Sözcüsü Karaağaç: "Nokta transferlerin yapılması gerektiği yerde teknik heyetimiz ve yönetim kurulumuzun kararı doğrultusunda ne gerekiyorsa yapılacak"

Orduspor, transferde hızını düşürdü

ORDU (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor Kulübünün Basın Sözcüsü Durmuş Karaağaç, "Nokta transferlerin yapılması gerektiği yerde teknik heyet ve yönetim kurulumuzun kararı doğrultusunda ve ne gerekiyorsa yapılacak" dedi.

Karaağaç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon hazırlıkları kapsamında çalışmaların Ordu ayağının tamamlandığını anımsattı. 

Oldukça verimli bir çalışma sürecinin ardından takıma üç gün izin verildiğini ifade eden Karaağaç, şunları kaydetti:

"Sezon hazırlıklarına yeni bir yönetim ve teknik ekibin yanı sıra 15 yeni transferle başladık. İlk hazırlık kampımızın oyuncularımızın uyum süreci açısından çok verimli geçtiğine inanıyorum. İkinci etap çalışmaları için 29 Temmuz'da Bolu'da çalışmalara başlayacağız. Burada 3 veya 4 hazırlık maçı yaparak sezon hazırlıklarını sürdüreceğiz. Biliyorsunuz lig 31 Ağustos başlıyor. İnşallah o süre zarfına kadar hazır duruma geleceğiz." 

- Transfer için Bolu kampı beklenecek 

Transferde takıma takviye yapılıp yapılmaması kararının Bolu kampında verileceğini belirten Karaağaç, "15 yeni transferin yapıldığı yerde biraz beklemek gerektiğini düşünüyoruz. Çünkü her ne kadar alınan oyuncular çok kaliteli olsa da bir uyum süreci yaşanıyor. Teknik ekibimizin raporu doğrultusunda bazı oyuncularla yolumuzu ayırdık. Şu an 27 kişilik bir kamp kadrosu var. Nokta transferlerin yapılması gerektiği yerde teknik heyetimiz ve yönetim kurulumuzun kararı doğrultusunda ne gerekiyorsa yapılacak" diye konuştu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber