Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 30 Ağustos 2014 - 22:58 Yorum: 0

Orduspor, yeni transferlerine lisans çıkartamadı

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor yaşadığı maddi kriz nedeniyle futbol federasyona gereken parayı yatıramadığı için yeni transferlerine lisans çıkaramadı

Orduspor, yeni transferlerine lisans çıkartamadı

ORDU (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor yaşadığı maddi kriz nedeniyle futbol federasyona gerekli parayı yatıramadığı için yeni transferlerine lisans çıkaramadı. 

Kulüp başkanı Nedim Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, uzun süreden bu yana kulübün ekonomik kriz içerisinde olduğunu belirterek, kulübün federasyona yatırması gereken paranın ancak bir bölümünü yatırabildiklerini belirtti. 

Paranın tamamını yatıramadıkları için yeni transferlere lisans çıkaramadıklarını ifade eden Türkmen, futbolcuların yarından itibaren şehri terk etmeye başlayacağını söyledi. 

Lisans çıkaramadıkları futbolcuların büyük bölümünün yeni takımlarını bulduğunu ve boşta kalmayacağını ifade eden Türkmen, şöyle konuştu:

"Federasyona yatırılması gereken yaklaşık 3 milyon lira borç vardı. Bunun yarısını ödedik. Diğer yarısı için federasyondan avans istedik. Federasyon yetkilileri daha önce bu sözü bize vermişlerdi ancak daha sonra bu avansı veremeyeceklerini söylediler. Dolayısıyla gerekli borcu tamamlayamadık ve geçen yıldan takımda kalan mevcut oyuncularımızla ve alt yapıdan takviye oyuncularla sezonu tamamlayacağız. Yeni transferlerimiz de bu nedenle takımdan ayrılmak zorunda kalacaklar. Eğer 1.5 milyon lira bulmuş olsaydık bu işi çözecektik. Bir süre kampanyalar oldu ama hepsi sıfır. Kulübü de böyle götürmek mümkün değil. Bu kulübün yok olması isteniyor. Bu saatten sonra yapacak bir şey yok."

Türkmen, yarın oynayacakları Kayserispor maçına 21 Yaş Altı Takımdan yapılacak takviyelerle sahaya çıkacaklarını sözlerine ekledi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber