Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 16 Nisan 2014 - 13:08 Yorum: 0

Orduspor'da Bucaspor maçı hazırlıkları

Takım kaptanı Öztorun:

Orduspor'da Bucaspor maçı hazırlıkları

ORDU (AA) - PTT 1. Lig'de pazar günü deplasmanda Bucaspor ile karşılaşacak Orduspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. 

Vali Kemal Yazıcıoğlu Orduspor Tesislerinde, teknik direktör Erkan Sözeri idaresinde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Anıl Taşdemir, Ziya Alkurt, Ferhat Odabaşı ve Bilal Türkgüler katılmadı.

Antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan mor-beyazlı ekibin kaptanı Ferhat Öztorun, ligin bitimine üç hafta kala avantajlarını iyi kullanmak istediklerini söyledi.

Artık hata yapma durumlarının kalmadığını ifade eden Öztorun, şöyle konuştu:

"Son periyotta rakiplerimizle aramızda bulunan bir puanlık avantajımızı iyi kullanmak istiyoruz. Sonuçta kalan üç maçta galip gelen taraf biz olursak diğer maçların sonuçlarına bakmaksızın Süper Lig'e çıkacağız, zor olsa da bunu başarabilecek gücümüz var. Şans da çok önemli. Dilerim ki bu üç maçtan istediğimiz sonuçları alır ve mutlu sona ulaşırız." 

- "İster istemez baskı oluşuyor"

Öztorun, son haftalara girildikçe zorluk derecesi yüksek maçlar oynadıklarını ve üzerlerinde bundan dolayı ister istemez bir baskı oluştuğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Bakıldığında olumlu sonuçlar alındığı zaman her şey size yarıyor ama erken bir gol bulamayınca baskı yaratıyor olabilir. Bunun arkasına sığınmamak gerekiyor. Öyle bir lig ki neyin ne olacağı belli olmuyor. 'Şu maç rahat kazanılır' diye bir şey yok. Artık geriye kalan üç maçta neyimiz varsa sahaya yansıtarak sonuçları hep beraber göreceğiz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber