Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 21 Kasım 2014 - 22:33 Yorum: 0

Orduspor'da hedef galibiyet

Genel menajer Aktan:

Orduspor'da hedef galibiyet

ORDU (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin (TKBL) 5. haftasında, sahasında Adana ASKİ ile karşılaşacak Orduspor, bu maçta galibiyeti hedefliyor. 

Mor-beyazlı ekip, 23 Kasım Pazar, Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda yapılacak maçın hazırlıklarını sürdürdü. 

Başantrenör Alper Durur yönetiminde maçın oynanacağı salonda gerçekleştirilen antrenman yaklaşık bir saat sürdü. İdmana sakatlığı süren Dilek Akıncı'nın dışında tüm oyuncular katıldı. 

Genel menajer Ahmet Aktan, antrenman öncesi yaptığı açıklamada, zor bir maçın kendilerini beklediğini belirterek, "Ancak her şeye rağmen taraftarımızın önünde kazanmayı hedefliyoruz" dedi.

Rakiplerinin yaklaşık 2 milyon dolarlık bir ekip olduğunu söyleyen Aktan, "Ligde kaybettiğimiz maçları son dakikada yediğimiz basketlerle kaybettik. Takım olarak çok iyi oynuyoruz. Bu iyi oyunu Adana ASKİ karşısında da gösterip, ligdeki ikinci galibiyete ulaşmak istiyoruz. Bu sezon hem lig hem de Avrupa'da mücadele eden bir takımız. Önceliğimiz lig. Bu nedenle bu tür maçları önemsiyoruz" diye konuştu.

Oyunculardan Miray Şahin de Adana ASKİ'yi sahalarında yenmek istediklerini belirterek, "Kazanmayı çok istiyoruz. Bunun için yoğun tempoda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. 

İngiliz oyuncu Chantelle Handy ise ligde üst sıraları hedeflediklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Önümüzde Adana ASKİ maçı var. Bu maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Rakibi yakından tanıyoruz. Üst sıralara çıkmak için kazanmalıyız. Ligde galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Bunun için Adana ASKİ maçına önem veriyoruz." 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber