Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 12 Mart 2015 - 13:58 Yorum: 0

Orduspor'da istifalar

PTT 1. Lig'de zor günler yaşayan mor-beyazlı kulüpte başkan yardımcısı Adem Türkmen ile yönetim kurulu üyesi Cemil Güldaş istifa etti

Orduspor'da istifalar

ORDU (AA) - PTT 1. Lig'de son sırada bulunan Orduspor'da kulüp başkan yardımcısı Adem Türkmen ile yönetim kurulu üyesi Cemil Güldaş istifa etti.

Adem Türkmen, AA muhabirine, istifa dilekçesini noter yoluyla kulübe gönderdiğini söyledi. Görev süresi boyunca Orduspor camiası adına bir şeyler yapmaya gayret gösterdiğini ifade eden Türkmen, son zamanlarda ortaya çıkan olumsuz koşullar nedeniyle bazı sıkıntılarla karşı karşıya kaldığını kaydetti. 

Türkmen, kimseye bir kırgınlığı veya kızgınlığının olmadığını belirterek, "İstifa kararı benim kendimle alakalı bir durumdur. Maddi ve manevi olarak çok yoruldum, bu nedenle görevimden istifa ettim. Bu karar sanıyorum her iki taraf açısından hayırlı olacaktır. Görev sürem boyunca bana destek olan herkese teşekkür ederim" ifadesini kullandı. 

Orduspor'un zor günler geçirdiğine işaret eden Türkmen, "Ben istifa etmiş olabilirim ama yüreğini ortaya koyan o genç oyunculara desteğimiz hep sürecek" dedi.

- "Sayın başkanla görüşerek istifa kararı aldım"

Yönetim kurulu üyesi Cemil Güldaş ise istifa kararını kulüp başkanı Nedim Türkmen'le görüştükten sonra aldığını dile getirdi.

İstifa dilekçesini kulübün ilgili birimine ulaştırdığını vurgulayan Güldaş, "İstifa dilekçemi kendim kulübe götürerek teslim ettim. Ayrıca bunun yanı sıra noter kanalıyla da bildirimde bulundum. Her iki taraf için hayırlı olsun" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber