Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 02 Ekim 2014 - 18:53 Yorum: 0

Orduspor'da Karşıyaka maçı hazırlıkları

Antrenör Tiryaki:

Orduspor'da Karşıyaka maçı hazırlıkları

ORDU (AA) - PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını sürdürdü. 

Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde, alt yapı antrenörü Cüneyt Tiryaki yönetiminde gerçekleşen antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Antrenmana sakatlığı süren Martin Mutumba ile Bilal Türkgüler'in dışında tüm oyuncular katıldı. 

Antrenman öncesi gazetecilere açıklamada bulunan antrenör Tiryaki, camialarının zor günlerden geçtiğini belirterek, "Orduspor büyük, marka değeri olan ve mazisi çok güçlü bir camiadır. Mutlaka sorunların üstesinden gelecektir" dedi. 

Sorunların halledilmesinde öncelikle takımın galibiyete ihtiyacı olduğunu vurgulayan Tiryaki, şöyle konuştu:

"Takımın acil bir şekilde seri galibiyetler alması gerekiyor. Hocanın ayrılmasından sonra 2 gündür takımı bizler sevk ve idare ediyoruz. Yarından itibaren takımı Erkan Sözeri hocamıza devreceğiz. Takımın şu anda fiziksel ve psikolojik durumu gayet iyi. Sakat oyuncularımız hızla iyileşiyor. Orduspor büyük hedefler koymuş bir camiadır. İnşallah bu hedeflere Erkan hocamızın önderliğinde ulaşacağız. Yaşanan sorunlarımız Karşıyaka maçıyla sona erecek. Buna yürekten inanıyorum. İnşallah Karşıyaka maçından üç puanla ayrılırız."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber