Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 21 Eylül 2014 - 23:03 Yorum: 0

Orduspor'da mağlubiyet üzüntüsü

Teknik direktör Yılmaz:

Orduspor'da mağlubiyet üzüntüsü

ORDU (AA) - PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'da, Antalyaspor karşısında alınan 4-1'lik mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor. 

Teknik direktör Fikret Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sahalarında oynadıkları Antalyaspor maçından beklenmedik sonuçla ayrıldıklarını belirtti.  

Antalyaspor mağlubiyetini gelecek haftalarda telafi edeceklerini dile getiren Yılmaz, "Antalyaspor maçı bizim için önemli bir müsabakaydı. Sonuç hiç beklediğimiz gibi olmadı. Takım olarak kötü oynadığımızı söyleyemem. Futbol şansı bizden yana olmayınca kaybettik, üzgünüz" dedi.

Yılmaz, çok gol kaçırdıklarına değinerek, şöyle devam etti:

"Bazı tecrübesiz oyuncularımızın yüzünden çok gol kaçırdık. Özellikle defansta çok büyük hatalar yaptık. Yaptığımız hatalar sonucunda da mağlup olduk. Antalyaspor zaten çok iyi takımdı. Ama biz de çok iyi takımız. Bundan sonraki haftalarda bu mağlubiyeti telafi etmenin peşinde olacağız. Camiadan tek isteğim, lütfen herkes üzerine düşen görevi yerine getirsin."

Orduspor taraftarlarının maça ilgi göstermemesine çok şaşırdığını vurgulayan Yılmaz, "Taraftarlarımızın maça ilgi göstermemesi son derece manidar. 10 Antalyaspor taraftarı, maalesef Ordu'da şov yaptı. Tüm Orduspor taraftarını susturmayı başardı. Bundan sonra Orduspor taraftarının maça ilgi göstermesini bekliyoruz. Taraftarsız maç olmaz. Lütfen Ordu taraftarı artık maçlara gelsin" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber