Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 10 Mart 2015 - 14:53 Yorum: 0

Orduspor'da Osmanlıspor maçı hazırlıkları

Teknik Direktör Özcan:

Orduspor'da Osmanlıspor maçı hazırlıkları

ORDU (AA) -  PTT 1. Lig'de Orduspor, hafta sonu sahasında Osmanlıspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. 

Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde, teknik direktör Hüseyin Özcan yönetiminde gerçekleşen antrenmanda futbolcular, teknik ve taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi. 

Yaklaşık 2 saat süren antrenmana sakatlıkları süren Burak Özsoy, Emre Can Baş ile Mustafa Bayhan katılmadı. 

Antrenmanın ardından basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Özcan, Orduspor olarak sancılı bir süreçten geçtiklerini ancak tüm sıkıntılara rağmen yılmadan çalıştıklarını söyledi. 

"Önemli olan bu sıkıntılardan geri atmadan cesurca hedefe yürümek" diyen Özcan, "Eğer ben burada geriye adım atar ve adımlarımı yavaşlatırsam kaybeden Orduspor olur ve kaybeden genç oyuncular olur" ifadesini kullandı.

Orduspor'a gelirken bütün zorlukları bilerek geldiğini anlatan Özcan, son haftalarda alınan farklı mağlubiyetlerin ardından hiç istifayı düşünmediğini, istifasının da çözüm olmayacağını belirtti. 

Yönetimin kendisini bırakana kadar Orduspor'a hizmet etmeye devam edeceğini kaydeden Özcan, "Karanlık günler yaşıyoruz ama inşallah bir gün aydınlık günler de gelecektir. Biz bu günleri sabırsızlıkla bekliyoruz" diye konuştu. 

Osmanlıspor maçına da değinen Özcan, her maça olduğu gibi bu maça da kazanmak için çıkacaklarını belirterek, "Osmanlıspor maçı bizim için hem deneyim maçı olacak hem de kazanım maçı olacak. Sahadaki her skorun bedeli bana aittir. Göğüslemek bana düşer ama biz kimlerle oynadığımız ve hangi ligde oynadığımızı da biliyoruz. Her maç bize tecrübe kazandırıyor. Aynı zamanda eksiklerimizi gidermek için bir ayna olacaktır" dedi.

Genç futbolcularının oyun anlamında mesafe katettiğinin altını çizen Özcan, "İnanıyorum ki ilerleyen haftalarda bunlar skora da yansıyacak. Biz yine sürpriz peşinde olacağız, sahaya kazanmak için çıkacağız. Oyuncularımız sahaya çıkarken büyük bir kazanma arzusuyla üzerine giymiş olduğu o formayı taşıma onuru ve gururuyla sahaya çıkıyor. Osmanlıspor maçı da bunlardan birisi olacak" diye konuştu.

Özcan, pazar günü üniversite sınavının olduğunu ve 12 oyuncularının sınava girmek zorunda kaldığını, bu nedenle maçın gününü ya da saatini değiştirmek için Federasyona başvuruda bulunduklarını sözlerine ekledi. 

- Basın sözcüsü Karaağaç

Kulüp basın sözcüsü Durmuş Karaağaç ise yöneticiler Adem Türkmen ile Cemil Güldaş'ın istifa haberlerinin gerçeği yansıtmadığını, kulübe istifaya ilişkin henüz resmi yazının ulaşmadığını söyledi. 

Söz konusu iddiaların gerçeklik payının olmadığını vurgulayan Karaağaç, "Böyle bir istifa olursa bunu resmi sitemizden tüm kamuoyuna duyuracağız ancak şu anda bu tür istifa haberleri asılsızdır. Kamuoyunun bizlerden yapılacak haberlere itibar etmesini istiyoruz" dedi. 

Karaağaç, Orduspor Kulübü olarak kongre kararı aldıklarını ancak kongre tarihini daha sonra duyuracaklarını belirterek, "Bu kongrede mevcut başkan Nedim Türkmen kesinlikle aday olmayacaktır" diye konuştu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber