Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 13 Mart 2015 - 15:23 Yorum: 0

Orduspor'da Osmanlıspor maçı hazırlıkları

Teknik Direktör Özcan: "Okyanusun içindeyiz, düzlüğe çıkmak için biraz sabırlı olmak gerekiyor"

Orduspor'da Osmanlıspor maçı hazırlıkları

ORDU (AA) - PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, pazar günü sahasında Osmanlıspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. 

Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde, teknik direktör Hüseyin Özcan yönetiminde gerçekleşen antrenmanda futbolcular, teknik ve taktik ağırlıklı çalıştı.

Yaklaşık 2 saat süren idmana, sakatlıkları süren Hüseyin Kuday, Oğuz Yılmaz, Cemal Sarımsı, Emre Can Baş ve Mustafa Bayhan katılmadı. 

Antrenmanın ardından Osmanlıspor maçını değerlendiren Özcan, son haftalarda üzücü sonuçlar aldıklarını ancak elinde genç oyuncu grubu bulunduğu için biraz sabırlı olunması gerektiğini söyledi.

Genç oyuncuların sahada Orduspor armasını taşıdığı için gururlu olduğunu ifade eden Özcan, "Biz elimizden geldiğince oyuncularımızın futbol anlayışlarını geliştirmeye ve dirençlerini yüksek tutmaya çalışıyoruz" dedi.

Özcan, oyun anlamında mesafe katettiklerini, ilerleyen haftalarda bunun skora yansıyacağına inandığını belirterek, şöyle devam etti:

"Daha iyi bir Orduspor için çalışıyoruz. Buraya geleceği inşa etmek için geldim. Güzel günlere ulaşmak için sıkıntılar yaşayacaksınız. Ben de bu sıkıntıları yaşayabileceğimi bilerek geldim. Milyonlar harcanmış, 8 teknik direktör gelmiş ve sadece 8 puan toplanmış. Ben, bütün bu gelenlerin ihalesini üzerime almaya gelmedim. Bu vebal bana ait değil. Elimde profesyonel bir kadro olurdu, bu gençlerle harmanlama yapılırdı, ligde kalmak için boş senede imza atardım ama benim elimde genç bir kadro var. İmkanlarımız ortada. Bunun böyle bilinmesini isterim. Okyanusun içindeyiz, düzlüğe çıkmak için biraz sabırlı olmak gerekiyor."

Osmanlıspor maçına 5 oyuncudan yoksun hazırlandıklarını kaydeden Özcan, "İki oyuncumuz da YGS'den dolayı maç kadrosunda yer alamayacak. Zor bir maçın bizi beklediği ortada. Rakibin de gücü belli ama futbol bu. Daha çok koşan ve istediklerini sahaya yansıtan kazanır. İnşallah zorlu rakibimiz karşısında kazanırız. Buna çok ihtiyacımız var" ifadesini kullandı.

Özcan, taraftarları maça beklediklerini ve onların desteğine ihtiyaç duyduklarını sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber