Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 25 Kasım 2014 - 21:48 Yorum: 0

Orduspor'da teknik direktör arayışı

Kulüp başkanı Nedim Türkmen:

Orduspor'da teknik direktör arayışı

ORDU (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da, yeni teknik direktör arayışları sürüyor. 

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, Samsunspor maçı sonrasında istifa eden Levent Devrim'in yerine teknik direktör arayışlarına başladıklarını söyledi. 

İlk etapta 4 hoca adaylarının olduğunu ve görüşmelerin başladığını belirten Türkmen, "Hoca adaylarımız arasında Engin Korukır, Ziya Doğan, Tamer Tuna ve Hüseyin Özcan gibi kaliteli teknik direktörler var" dedi. 

En kısa sürede teknik direktör problemini aşmayı ümit ettiklerini söyleyen Türkmen, hoca konusunda başka hata yapmamak için dikkat ettiklerini ifade etti. 

- "Levent Devrim'e dava açacağım"  

İstifa eden teknik direktör Levent Devrim'e, kulübün manevi şahsiyetine zarar verdiği için dava açacağını söyleyen Türkmen, "Levent Devrim Orduspor markasına ve imajına zarar vermiştir. Kendisinin Orduspor'a maddi ve manevi zararları olmuştur. Bunun için Levent Devrim'e dava açacağım" dedi. 

Türkmen ayrıca, daha önce istifa eden teknik direktör Erkan Sözeri'nin de Orduspor'u kullanarak bir yerlere gelmek istediğini belirterek, "Erkan Sözeri'nin bu hareketini de kamuoyuna havale ediyorum. Yorum onların" ifadesini kullandı. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber