Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 22 Ağustos 2014 - 13:03 Yorum: 0

Orduspor'daki maddi sıkıntı

Orta saha oyuncusu Emrullah Kokoç: "Bu maddi sorunların bir an önce halledilmesi lazım ki futbolcu arkadaşların kafası rahat olsun"

Orduspor'daki maddi sıkıntı

ORDU (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un orta saha oyuncusu Emrullah Kokoç, "Maddi sorunların bir an önce halledilmesi lazım ki futbolcu arkadaşların kafası rahat olsun" dedi. 

Kokoç, Durugöl Tesisleri'nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarına 1,5 ay önce başladıklarını hatırlatarak, lige genel itibarıyla hazır olduklarını söyledi. 

Ligin başlamasına yaklaşık 10 gün kaldığını anımsatan Kokoç, "Her şey iyi gibi diyebiliriz ancak bazı sıkıntılarımızın olduğu da ortada. Öncelikle taktiksel ve kuvvet anlamındaki eksiklerimiz yüzde 90 oranında tamamlandı. Geriye kalan yüzde 10 eksikliğimizi kalan kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz. Şu an en önemli sıkıntımız, herkesin bildiği gibi maddi sıkıntılar. Bu maddi sorunların bir an önce halledilmesi lazım ki futbolcu arkadaşların kafası rahat olsun. İnşallah en kısa sürede çözülür" diye konuştu.

Takımda güzel bir arkadaşlık ortamı olduğunu dile getiren Kokoç, "Burada çok kısa zamanda arkadaşlığımız en üst seviyeye yükseldi, aynı şekilde de devam ediyor" dedi.

Orduspor'un büyük bir camia olduğunu vurgulayan Kokoç, "Orduspor'un hedefleri hiçbir zaman bitmez" ifadesini kullandı.

Emrullah Kokoç, şunları söyledi:

"İlk maçımızı sahamızda Kayserispor ile oynayacağız. Rakibimiz geçen yıl bir üst ligin en iyi takımlarından biriydi ancak şanssız bir şekilde PTT 1. Lig'e düştü. Kayserispor'un maddi yönden bize göre artıları var ama bilindiği gibi sahaya 11 kişi çıkıyor. İyi mücadele eden, o günde havasında olan işi götürüyor. İnşallah iyi mücadele eden, havasında olan takım biz oluruz. Lige galibiyetle başlayıp yolumuza devam etmek istiyoruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber