Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 01 Temmuz 2015 - 11:39 Yorum: 0

Orduzu Pınarbaşı Lunaparkı çocuklar ve gençlerle dolup taşıyor

Ramazan ayı ve sıcak havalar nedeniyle gündüz açık yerlere çıkamayan vatandaşlar iftar sonrası açık alanlara akın ediyor. Orduzu Pınarbaşı mesire alanında bulunan Lunapark akşamları dolup taşıyor.

Orduzu Pınarbaşı Lunaparkı çocuklar ve gençlerle dolup taşıyor

MALATYA GÜNCEL - Ramazan ayı ve sıcak havalar nedeniyle gündüz açık yerlere çıkamayan vatandaşlar iftar sonrası açık alanlara akın ediyor. Orduzu Pınarbaşı mesire alanı nda bulunan Lunapark akşamları dolup taşıyor.

Malatya'da yaz akşamları insan yoğunluğu nedeniyle adım atacak yer bulunmazken Orduzu Pınarbaşı'nda yıllardır hizmete veren Lunapark her akşam dolup taşıyor. Lunapark içinde Ranger, Atlı Karınca, Tranpolin Zıpzıp, Çarpışan Arabaları, Uçan Sandalye Sekolin, Gondol, Çocuk Treni gibi çocukların,  vatandaşların eğlenebilecekleri aletler var. 

Vatandaşlar yorucu çalışma ve şehir psikolojisinden kurtulmak amacıyla Orduzu Pınarbaşı mesire alanında iftar sonrası gelerek stres atıyorlar. Orduzu Pınarbaşı mesire alanına akın akın gelen vatandaşlar çocuklarıyla güven ve huzur içinde dinlenirken gölden esen serin havayı soluyorlar. Vatandaşlar, "bu tür dinlenme ve eğlence alanlarına, çay bahçelerine, yeşil alanlara daha çok ihtiyacı var” şeklinde konuştu. 

img_2919.jpg

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber