Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Mart 2015 - 15:43 Yorum: 0

Organ bağışında bulunan gazilere teşekkür belgesi

Milas Sağlık Müdürü Duygu Sarı, organ bağışında bulunan gaziler adına Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesine teşekkür belgesi verdi

Organ bağışında bulunan gazilere teşekkür belgesi

MUĞLA (AA) - Milas Sağlık Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü kampanyada organlarını bağışlayan Kore ve Kıbrıs gazilerine teşekkür belgesi verildi.

Milas Sağlık Müdürü Dr. Duygu Sarı, yürütülen organ bağışı kampanyasına katılımlarından dolayı Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesi Başkanı Mehmet Sarban'a teşekkür belgesi verdi.

Milas'ın Muğla genelinde organ bağışında birinciliğe doğru ilerlediğini anlatan Sarı, "Organ bağışındaki başarımız bize donanım katkısı olarak geri dönüyor. Ambulanslarımız yenileniyor. Siz gazilerimize organ bağışı kampanyasına verdiğiniz destekten ötürü İl Sağlık Müdürümüz Cihan Tekin adına teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

112'ye yapılan asılsız ihbarlara değinen Sarı, "Bazı yerlerde vatandaşlar hastaneye gitmek için hazırlanıp, 112 ambulansını istiyor. Siz o ambulansı çağırdığınızda bir trafik kazası olduğunda ne olacak?" dedi.

Sarı, gazilere ilkyardım eğitimi vermek için de çalışma yürüteceklerini kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber