Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Sağlık 22 Nisan 2021 - 13:48 Yorum: 0

Organları doğuştan ters olan genç kadın sağlığına kavuştu

Doğuştan organları ters olan ve uzun süre sıkıntı çeken 107 kilo ağırlığındaki genç kadın Kocaeli'de bir hastanede gerçekleştirilen ameliyat sonrası...

Organları doğuştan ters olan genç kadın sağlığına kavuştu

Doğuştan organları ters olan ve uzun süre sıkıntı çeken 107 kilo ağırlığındaki genç kadın Kocaeli'de bir hastanede gerçekleştirilen ameliyat sonrası sağlığına kavuştu.

Doğuştan beri organları ters olan ve bu durumu 17 yaşında öğrenen 26 yaşındaki 107 kilo ağırlığında olan Ayşenur Doğan, tedavi amacıyla Eskişehir'den Kocaeli'ne geldi. Kocaeli'de özel bir hastanede tedavi altına alınan Doğan, karaciğeri solda, dalağı ve midesi sağda olması sebebiyle çok sıkıntılar çektiğini belirtti. Özel Bir hastanede Obezite ve Metabolik Cerrahı Op. Dr. Çağrı Tiryaki tarafından tüp mide ameliyatı olduktan sonra sağlığına kavuşan Doğan, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber