Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
15:00 GAÜN uluslararası öğrencileri iftar programında bir araya geldi15:00 A Milli Kadın Futbol Takımı’nın, İsviçre ve Macaristan maçlarının kadrosu a...14:58 Merkez Bankası’nın toplam rezervleri azaldı14:55 Beyoğlu’nda halk pazarında “aşağılama” cinayeti kamerada: 5 yıllık kin cina...14:55 Başkan Çerçioğlu, Çine’de vatandaşlarla buluştu14:54 Mahmut Arıkan: "Hakkımı helal etmem"14:53 Yalova’da 104 çiftçiye 300 kilo çalı fasulye tohumu dağıtıldı14:51 TCMB: “Enflasyonda Ramazan ayına özgü unsurların etkisinin belirgin olduğu...14:51 CHP Bitlis Belediye Başkan Adayı AK Parti’ye geçti14:50 Başkan Sandıkçı: "Bu yıl da üniversiteyi yeni kazanacak olan tüm öğrenciler...14:49 Sultangazili Çocuklar Sertaç Abi ile cami buluşmalarında bir arada14:48 Başdeğirmen: "8 bin 500 metrekare alana modern bir Engelsiz Gençlik ve Yaşa...14:46 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Temmuz’ ayında emekli maaşlarını masaya yatıracağız...14:46 Bakan Özhaseki: "Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturm...14:43 Çemişgezek’te yaban keçileri ilçe merkezine indi14:43 ABD’den Kuzey Kore’nin silah programını destekleyen 6 kişiye yaptırım14:42 Karaman’da seçim güvenliği toplantısı14:42 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: “Havalimanı-Halkalı metrosunu önümüzd...14:40 Kayseri’de trafik denetimi: 18 bin 898 araç denetlendi14:40 Kahramanmaraş’ta "6 Şubat Deprem Şehitleri Anıtı" yapıldı
Sami Er
Siyaset 22 Ekim 2014 - 11:12 Yorum: 0

Örgütlenmek hayatın her alanında önemli

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, ziyaret ettiği Yeşilyurt Muhtarlar Derneği’nde “Muhtarlarımızla birlikte örnek projeler yapacağız” dedi.

Örgütlenmek hayatın her alanında önemli

MALATYA - CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, ziyaret ettiği Yeşilyurt Muhtarlar Derneği’nde “Muhtarlarımızla birlikte örnek projeler yapacağız” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, beraberinde İl Başkanı Enver Kiraz, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, belediye meclis üyeleri ve parti yöneticileriyle birlikte kısa bir süre önce kurulan Yeşilyurt Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

Dernek başkanı Süleyman Şahbaz derneklerini siyasi düzeyde ilk ziyaret eden partinin  CHP olduğunu belirterek  ziyaretten  büyük onur duyduklarını kaydetti.CHP İl Başkanı Enver Kiraz ise, “Yeşilyurt Muhtarlar Derneği’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Muhtarların hakları konusunda ve mahallelere hizmet noktasında önemli çalışmalar yapacağınızı biliyoruz.”dedi.

ÖRGÜTLENMEK HAYATIN HER ALANINDA ÖNEMLİ

“Örgütlenmek hayatın her alanında önemli. Muhtarlarımızın da örgütlenmesini, dernekleşmelerini önemsiyoruz” diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Bu örgütlenme sizler için olumlu sonuçlar doğuracaktır.Derneğinizde tecrübeli muhtarlarımız yeni  muhtarlara deneyimlerini aktarırlar.Yeni ve güzel işlere adım atılır.Ben de  CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevini yürütüyorum. Yerel yönetimler denildiğinde sadece belediye başkanlığı akla gelmemeli. Bunun içerisinde meclis üyeleri,il genel meclis üyelikleri var. En önemlisi muhtarlıklar var. Umarım benim de sizlere katkım olur. Belediyelerimizin tecrübelerini, projelerini uygulamak isteriz. Muhtarlarla birlikte örnek projeler yaparız. Muhtarlarımızın Malatya dışında örnek gösterilecek mahalleleri görmesi için çalışmalar yaparız. Belediyelerimizle ortak çalışmalar yaparız.”dedi.

MUHTARLAR AYRIM YAPMAMALI

Muhtarların Türkiye’nin en demokratik yollarıyla seçilen kişiler olduğunu hatırlatan Ağbaba “Bu tür kuruluşların siyasetin içine girmemeli. Toplumun her kesiminden oy alıyor, muhtar seçiliyorsunuz.Bu nedenle tarafsız davranmak gerekiyor.” İfadelerini kullandı.

MALATYA’NIN MİLLETVEKİLİYİM

“Türkiye zor günler geçiriyor. Malatya ekonomik olarak zor günler geçiriyor.” Diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Malatya’ya yapılan  haksızlıkları, hukuksuzlukları kim yaparsa yapsın –Başbakan olsun, Bakanlar olsun- karşı çıkmaya devam edeceğiz. Hem TBMM’de hem de çeşitli platformlarda dile getirmeye devam edeceğiz.Malatya’ya sulamadan-trafiğe, kentleşmeden-tarıma yapılan tüm  haksızlıkları gündeme getiriyorum.Bunu yaparken oy versin vermesin her Malatyalının Milletvekili olduğumu biliyorum.” Şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber