Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 17 Şubat 2019 - 22:08 Yorum: 0

Orhan Çıkırıkçı: "Adanaspor karşısından galip de ayrılabilirdik"

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor teknik direktörü Orhan Çıkırıkçı, "Adanaspor karşısında galibiyet de alabilirdik ancak beraberlikle yetindik....

Orhan Çıkırıkçı: 'Adanaspor karşısından galip de ayrılabilirdik'

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor teknik direktörü Orhan Çıkırıkçı, "Adanaspor karşısında galibiyet de alabilirdik ancak beraberlikle yetindik. Hayırlısı olsun" dedi.

Spor Toto 1. Ligin 22. haftasında İstanbulspor, deplasmanda Adanaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan teknik direktör Orhan Çıkırıkçı, "İlk yarı şanssız bir gol yedik ve 1-0 mağlup gittik soyunma odasına. İkinci yarıda ise bayağı bir baskı kurduk. Pozisyonlar da bulduk ancak değerlendiremedik. Son dakikalarda ise penaltıdan beraberlik golünü bulduk. Buradan galip de ayrılabilirdik. İki takım için de hayırlısı olsun" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber