Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 05 Mart 2021 - 21:38 Yorum: 0

Orhan Çıkırıkçı: "Bizim açımızdan çok iyi maç oldu"

İstanbulspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, Ankara Keçiörengücü maçının ardından yaptığı açıklamada, "Bizim açımızdan çok iyi maç oldu....

Orhan Çıkırıkçı: 'Bizim açımızdan çok iyi maç oldu'

İstanbulspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, Ankara Keçiörengücü maçının ardından yaptığı açıklamada, "Bizim açımızdan çok iyi maç oldu. İlk dakikadan son dakikaya kadar topa hakim bizdik. Çok gol pozisyonuna girdik maalesef atamadık" dedi.

TFF 1. Lig'in 25. haftasında İstanbulspor sahasında karşılaştığı Ankara Keçiörengücü ile 0-0 berabere kaldı. Maçına ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İstanbulspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, "Bizim açımızdan çok iyi maç oldu. İlk dakikadan son dakikaya kadar topa hakim bizdik. Oyun üstünlüğü bizdeydi. Çok gol pozisyonuna girdik maalesef atamadık. Adana Demir maçına iyi hazırlanacağız. Puan ve puanlarla dönmeyi düşünüyoruz. Oyuncularımı tebrik ederim. Gerçekten mükemmel oynadılar" diye konuştu.

'Teknik Direktör Fatih Tekke bugün sahada olsaydı kaç gol ayardı" sorusu üzerine Çıkırıkçı, "O da maçtan önce aynısını söyledi. "Tam benim havam, sahada güzel, havada güzel" dedi. Bir, iki tane atardı herhalde. Demek ki onun da içine doğdu" diye cevap verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber