Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 27 Şubat 2020 - 16:43 Yorum: 0

Orhan Çıkırıkçı: "Buradan 1 puanla ayrılmak bizim için iyidir"

İstanbulspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, Keçiörengücü ile berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, "Buradan 1 puanla ayrılmak...

Orhan Çıkırıkçı: 'Buradan 1 puanla ayrılmak bizim için iyidir'

İstanbulspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, Keçiörengücü ile berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, "Buradan 1 puanla ayrılmak bizim için iyidir" dedi.

İstanbulspor, TFF 1. Lig'in 24. haftasında deplasmanda karşılaştığı Keçiörengücü ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İstanbulspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, "Özellikle saha hakkında konuşmak istiyorum. Çim zemin olmayınca biraz zorluk çektik. Bu durum ev sahibi takım için avantaj olabilir ama biz sahamızda çim zeminde oynadığımız için oyuncularımız zorluk çekti. İyi bir mücadele oldu. Buradan 1 puanla ayrılmak bizim için iyidir" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber