Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Aralık 2019 - 11:18 Yorum: 0

Orhaneli protokolünden Gazi Yavuz’a geçmiş olsun ziyareti

Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt ve İlçe Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu Barış Pınar Harekatı sırasında havanlı saldırıda yaralanan Uzman Çavuş...

Orhaneli protokolünden Gazi Yavuz’a geçmiş olsun ziyareti

Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt ve İlçe Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu Barış Pınar Harekatı sırasında havanlı saldırıda yaralanan Uzman Çavuş Halil İbrahim Yavuz'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt ve İlçe Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu ile ilçe protokolü Halil İbrahim Yavuz'u ziyaret etti. Aykurt, gazinin ailesine de geçmiş olsun dileklerini ileterek, Yavuz'un biran önce eski sağlığına kavuşması temennisinde bulundu. Aykurt, "Milletimizin birliğine ve huzuruna kasteden eli kanlı terör örgütünün saldırıları asla karşılıksız kalmayacak. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve devletimizin bekası için canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ülke olarak, bizler askerimizin ve polisimizin her zaman yanındayız. Bizlere düşen en büyük görev ve sorumluluk ise şehit yakınlarımızın ailelerine ve gazilerimize sahip çıkmaktır. Gazimiz Halil İbrahim Yavuz'un, bir an önce sağlıklı bir şekilde yeniden göreve başlamasını temenni eder, tüm gazilerimize Rabbimden acil şifalar dilerim" dedi.

Kahraman Gazimiz Uzman Çavuş Halil İbrahim Yavuz ise, ziyaretleri için Bulgurlu ve Aykurt'a teşekkür ettiği konuşmasında, "TSK mensupları olarak her şartta vatan için canımızı vermeye hazırız" şeklinde konuştu.

Orhaneli protokolünden Gazi Yavuz’a geçmiş olsun ziyareti

Orhaneli protokolünden Gazi Yavuz’a geçmiş olsun ziyareti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber