Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 15 Mayıs 2016 - 14:28 Yorum: 0

Orhangazi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Açılış İçin Gün Sayıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Orhangazi Belediyesi desteğiyle yapımı devam eden yarı olimpik yüzme havuzu inşaatında sona gelindi.

Orhangazi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Açılış İçin Gün Sayıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Orhangazi Belediyesi desteğiyle yapımı devam eden yarı olimpik yüzme havuzu inşaatında sona gelindi. Büyük ve küçük olmak üzere iki ayrı havuz ile sosyal tesislerinin de içinde yer alacağı havuzda dış cephe kaplamaları da yapılmaya başlandı.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, yarı olimpik yüzme havuzu inşaatını gezerek buradaki çalışmalarla ilgili bilgi aldı. İnşaatı yapan yüklenici firma yetkilileriyle görüşen Başkan Çağlayan, Orhangazi'nin haziran ayı sonu itibarı ile yeni ve büyük bir eksiği giderecek büyük bir esere daha kavuşacağını belirterek, "Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yapılan ve işletmesi Orhangazi Belediyesi'ne verilecek olan yarı olimpik yüzme havuzumuz ile birlikte Orhangazi'de yaşayan vatandaşlarımız ve sporcu miniklerimiz artık ne Gemlik ne de Yalova'ya gitmek zorunda kalmayacak" dedi.

HAZİRAN SONUNDA HİZMETE GİRECEK

Çağlayan, yarı olimpik yüzme havuzu inşaatında çalışmaların da sona geldiğini belirterek, "İnşaat büyük oranda tamamlandı. Amacımız haziran ayı sonunda tamamlamak, Ramazan Bayramı ile birlikte de hizmete sokmak" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber