Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ağustos 2014 - 10:18 Yorum: 0

Orhangazi'deki silahlı kavga

Kavgada hayatını kaybeden Çiftlikköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Karataş'ın cenazesi defnedildi

Orhangazi'deki silahlı kavga

YALOVA (AA) - Orhangazi ilçesinde çıkan silahlı kavgada 40 yaşında ölen Çiftlikköy ilçesi Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Serkan Karataş'ın cenazesi toprağa verildi.

Karataş'ın cenazesi, otopsinin yapıldığı Bursa Adli Tıp Kurumu morgundan yakınları tarafından alınarak Çiftlikköy ilçesi Sultaniye köyüne getirildi.

Cenaze, Karataş'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Ogün Şengün ve vatandaşların katılımıyla Sultaniye Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında defnedildi.

Orhangazi ilçesinde, 21 Ağustos'ta, Tekke Mahallesi'nde TOKİ Konutları mevkisindeki kafeteryanın bahçesinde, aynı masanın etrafında oturan ve aralarında kadınların da bulunduğu yaklaşık 10 kişi arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıkmıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bir süre yumruklaşan gruptaki bazı kişiler, daha sonra tüfek ve tabancalarla birbirlerine ateş etmeye başlamıştı. Serkan Karataş ile 39 yaşındaki Fuat İshak, olay yerinde yaşamını yitirmişti. Olayda yaralanan İlhan Karataş (30), Suat (46) ve Nermin İshak (37), 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı Orhangazi Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalelerinin ardından Bursa'daki bazı hastanelere sevk edilmişti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber