Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Haziran 2016 - 09:58 Yorum: 0

Orhanlı Mahallesi Yeni Meydanına Kavuştu

Tuzla Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Orhanlı Mahallesi Muhtarlık binası ile Orhanlı Meydanı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Orhanlı Mahallesi Yeni Meydanına Kavuştu

Tuzla Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Orhanlı Mahallesi Muhtarlık binası ile Orhanlı Meydanı'nın açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine katılan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, vatandaşlarla birlikte meydana kurulan iftar sofrasında orucunu açtı.

Tuzla Belediyesi, Demokrasi Caddesi üzerinde bulunan Orhanlı Mahallesi Muhtarlığı ile Orhanlı Meydanı'nı vatandaşların hizmetine açtı. Açılışa Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, AK Parti Tuzla Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı ile çok sayıda Tuzlalı vatandaş katıldı. Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı, sosyal yaşam alanları oluşturmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Bugün hem Ramazan-ı Şerif ayı dolayısıyla iftar açarken hem de Orhanlımızın merkezinde bir meydan açılışıyla beraber bu güzelliğe güzellik katacağız. Tuzlamıza geldiğimiz günden itibaren planlarımızla hem yeşil alan hem spor alanları hem de yeteri kadar hizmet alanlarının oluştururken, kentimizin gelişmesine yönelik aynı zamanda ihtiyaçları karşılayacak eğlence alanları, alışveriş alanları oluşturarak bütün imkanlarını kendi kendine sağlayabilen bir ilçe oluşturmak için gayret sarf ettik" dedi.

Başkan Yazıcı, "Tabi aynı zamanda Orhanlı içinde aynı şeyi düşündük. Orhanlının bütün mahalleriyle beraber sanayi ile iç içe olan bölgelerini de yerleşim alanlarından ayrı tutma çabalarımızı sürdürüyoruz. Aynı zamanda Orhanlı'da yeteri kadar yeşil alan, yeteri kadar spor alanı, hem ticaret hem konut alanlarının aynı olduğu bir yaşam oluşturmak için planlarımızı sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.

Kurdele kesiminden sonra Orhanlı Meydanı'nda iftar yemeği verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber