Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Eylül 2016 - 11:33 Yorum: 0

Orköy daire başkanı çalışmaları inceledi

Orköy Daire Başkanı Ahmet Başkan, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek Orköy şube müdürlüğü çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Orköy daire başkanı çalışmaları inceledi

Orköy Daire Başkanı Ahmet Başkan, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek Orköy şube müdürlüğü çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Orköy Daire Başkanı Ahmet Başkan, beraberinde Destekleme Şube Müdürü Kaan Toptan, Orman Köyleri Strateji ve Proje Geliştirme Şube Müdürü İsmail Tugay ile birlikte Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek Orköy Şube Müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgi aldı. Toplantıya Çanakkale Bölge Müdürü Refik Ulusoy, Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Köle, Bölge Müdürlüğü personeli ile İşletme Müdürlüklerinin Orköy Şube Müdürlüğü işlerinde görevli personeli katıldı. Bölge Müdürü Refik Ulusoy'un açılış konuşması ile başlayan toplantıda, Orköy Daire Başkanı Ahmet Başkan, "Orman köylüleri milli gelirden en az pay alan kesimdir. Köylü vatandaşımızın yaşam kalitesini arttırmak birinci hedefimizdir. Pratik sonucu ve çözümü olan prensipli çalışma, biz ormancıların temel prensibidir. Belirli projeler ile sınırlı kalmayın, kendinizde projeler üretip bizlere gönderin. Orköy kredilerini alacak köylerin belirlenmesi ve devamındaki işleyiş mevzuata uygun olarak yapılıyor. Bizlerin misyonu köylü vatandaşımız var ise biz varız" dedi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan, 7022 nolu Orman Köylerinin Desteklenmesine Ait Tamim hakkında açıklamalar yaptı. Katılanların söz alarak çalışmaları hakkında bilgi vermelerinin ardından toplantı sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber