Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Ağustos 2016 - 12:38 Yorum: 0

Orman Genel Müdür Yardımcısı Halil Coşkun Kütahya’da

Orman Genel Müdür Yardımcısı Halil Coşkun, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Orman Genel Müdür Yardımcısı Halil Coşkun Kütahya’da

Orman Genel Müdür Yardımcısı Halil Coşkun, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Orman Genel Müdür Yardımcısı Halil Coşkun'u Bölge Müdürü Adnan Kayım, Bölge Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri karşıladı.

Genel Müdür Yardımcısı Halil Coşkun Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda Bölge Müdür Yardımcıları ve şube müdürlerinin katılımıyla toplantı gerçekleştirdi ve Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü çalışmaları hakkında kısa bilgiler aldı.

Orman Bölge Müdürü Adnan Kayım tarafından Genel Müdür Yardımcısı Halil Coşkun'a Bölge Müdürlüğü 2016 yılı program gerçekleşmeleri hakkında bilgi verildi. Genel Müdür Yardımcısı Halil Coşkun genel konularda fikir telakkisinde bulunarak iyi niyet ve başarı dileklerinin ardından yapımı devam eden Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü idari binasında incelemelerde bulunmak üzere inşaat alanına gitti.

Genel Müdür Yardımcısı Halil Coşkun, Kütahya'ya hakim bir yerde projelendirilen inşaat alanında incelemelerde bulundu. Orman Genel Müdürlüğünce arsa karşılığı 9.250 m2 kapalı alanı bulunan Orman Bölge Müdürlüğü hizmet binası inşaat çalışmaları hakkında bilgiler alan Genel Müdür Yardımcısı Halil Coşkun, hayata geçirilen inşaat projesi ile; yapılacak yeni hizmet binasında Orman Genel Müdürlüğüne yakışır bir tesis ile Kütahyalı vatandaşlara hizmet verileceğini aynı zamanda personelin daha rahat şartlarda hizmet edebileceği bir çalışma ortamı sağlayacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Kütahya Orman Bölge Müdürü Adnan Kayım, Genel Müdür Yardımcısı Halil Coşkun'a Kütahya'ya yaptığı ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, donanımı ve çalışma koşulları daha iyi olan bir hizmet binasında Kütahyalı vatandaşlara çok daha iyi hizmet verebileceklerini belirtti.

Genel Müdür Yardımcısı Halil Coşkun, incelemelerinin ardından Bölge Müdürlüğü ve İşletme Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ederek kentten ayrıldı. (EFE)

Orman Genel Müdür Yardımcısı Halil Coşkun Kütahya’da

Orman Genel Müdür Yardımcısı Halil Coşkun Kütahya’da

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber