Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Mart 2015 - 14:03 Yorum: 0

Orman Haftası

Akçaabat Belediyesi ve Orman Bölge Müdürlüğünce vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtıldı

Orman Haftası

TRABZON (AA) - Akçaabat Belediyesi ve Orman Bölge Müdürlüğünce "Orman Haftası" dolayısıyla vatandaşlara ücretsiz 10 bin fidan dağıtıldı.

Akçaabat Fatih Parkı'nda düzenlenen fidan dağıtım törenine, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Türkmen, her yıl vatandaşlara belediyenin imkanlarıyla fidan dağıttıklarını belirterek, "Son birkaç yıldır bu organizasyonu Orman Bölge Müdürlüğü ile ortaklaşa yapıyoruz" dedi.

Dağıttıkları fıstık çamının bölge için ideal bir tür olduğunu ifade eden Türkmen, "Hem ağacı hem de fıstığından para kazanmak mümkün. Akçaabat'ta, Düzköy istikametine doğru gittiğinizde dağ yamaçlarında kendiliğinde yetişmiş fıstık çamı ağaçlarını görmeniz mümkün. Biz bunun daha düzenli olmasını arzu ediyoruz. Fıstık çamından maddi gelir elde etmek isteyen olursa kendilerine her türlü desteği vermeye hazırız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber