Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:07 Organlarını bağışlayan Vali Çelik ve Emniyet Müdürü Özdemir’e teşekkür belg...12:07 Milli Savunma Bakanı Güler ABD Temsilciler Meclisi üyelerini kabul etti12:06 Başkan Odakır: “Bütün vatandaşlarımız demokrasiye katkı sağlamalı”12:04 Yaşlı adamın öldüğü feci kaza saniye saniye kamerada12:02 Bilecik’te bilet satışı yapılan etkinlik iptal oldu, paraları iade etmedile...12:01 Hiperbarik Oksijen Tedavi Ünitesi Hizmette12:00 Bakan Tekin acı haberi Tokat’ta aldı, programlarını yarıda kesip Ankara’ya...11:59 Muhtar adayından ilginç vaat, duyan bir kez daha düşündü11:59 Eskişehir’de yağmurla birlikte gelen çamur araç sahiplerini üzdü11:58 Millî helikopter motorunda önemli bir eşik daha aşıldı11:57 Lavrov: “Biz müzakereye hazırız, ancak Zelenskiy’in barış formülü temelinde...11:57 Hunat Hatun İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden Kayseri’yi gururlandıran b...11:57 Gazze’de can kaybı 32 bin 623’e yükseldi11:56 Emniyet Müdürlüğü “ Hırsızlık ve İletişim Yoluyla Dolandırıcılığı” led ekra...11:55 TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, ABD Silahlı Hizmetler Kom...11:55 Başkan Bilgin, “Biz gerçekçiyiz milleti aldatmadık aldatmayacağız”11:52 Müsabakalardan madalyaları ile döndüler11:50 Doğanşehir’de toplu açılış11:50 Madagaskar’ı Gamane Kasıgrası vurdu: 11 ölü11:49 Hisarcık’ta kursiyerlere “Ramazan Ayında Sağlıklı Beslenme “ konulu seminer
Sami Er
Yerel 25 Mart 2015 - 15:53 Yorum: 0

Orman Haftası

SAMSUN (AA) - Samsun'da Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde fidan dikimi yapıldı.Samsun Orman İşletme Müdürlüğü ve Milli Eğitim İl...

Orman Haftası

SAMSUN (AA) - Samsun'da Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde fidan dikimi yapıldı.

Samsun Orman İşletme Müdürlüğü ve Milli Eğitim İl Müdürlüğünce Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde tören düzenlendi.

Törende konuşan Samsun Orman İşletme Müdürü Halif Oflu,  "Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası"nın 41 yıldır kutlandığını söyledi.

Bir ülkenin orman varlığının en önemli zenginlik kaynağı olduğunu belirten Oflu, "Ormanlar sağladıkları odun ve odun dışı ekonomik değerlerinin yanında erozyonun önlenmesi, iklim üzerindeki olumlu etkileri, havayı temizlemesi, oksijen kaynağı olması, bazı canlılar için barınak görevi görmesi, karbon yutakları olması, su kaynaklarını düzenlenmesi gibi fonksiyonları insan yaşamı ve hayvanların yaşamı için hayati önem taşımaktadır. Bu kapsamda Samsun'da her yıl ortalama 1 milyon fidan dikimi gerçekleştirilmektedir" dedi.

Konuşmanın ardından Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen orman adlı şiir, kompozisyon yarışmalarında derece girenlere ödülleri verildi ardından okul bahçesine fidan dikildi.

Törene, Vali Yardımcısı Metin Borazan, Samsun Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 11. Bölge Müdürü Mehmet Sıddık Kılınçer ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber