Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 30 Temmuz 2014 - 19:48 Yorum: 0

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Afyonkarahisar'da:

"Türkiye'de huzur var. Maalesef etrafımız ateş çemberi. Irak'ta, Suriye'de, Filistin ve Gazze'de insanlar büyük zulüm görüyor. Cenab-ı Allah bu bayramlarda zulme maruz kalan insanların kurtuluşuna, onların muzafferiyetine vesile kılsın. Cenab-ı Allah'tan

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Afyonkarahisar'da:

AFYONKARAHİSAR (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Türkiye'de huzur var. Maalesef etrafımız ateş çemberi. Irak'ta, Suriye'de, Filistin ve Gazze'de insanlar büyük zulüm görüyor. Cenab-ı Allah bu bayramlarda zulme maruz kalan insanların kurtuluşuna, onların muzafferiyetine vesile kılsın. Cenab-ı Allah'tan niyazımız budur" dedi.  

Bakan Eroğlu, bayram ziyaretleri kapsamında geldiği Dinar'da partililer ve vatandaşlar tarafından karşılandı. İlçe meydanında düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Eroğlu, bayramların, milletin birlik ve beraberliğinin daha da pekişmesine vesile olmasını temenni etti.

Dinar'da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Eroğlu, ilçeye her gelişinde başka bir mutluluk yaşadığını ifade etti.

Türkiye'nin huzur içerisinde bayramı geçirdiğini ancak çevresinin ateş çemberinde olduğunu söyleyen Eroğlu, "Irak'ta, Suriye'de, Filistin ve Gazze'de insanlar büyük zulüm görüyor. Cenab-ı Allah, bu bayramlarda zulme maruz kalan insanların kurtuluşuna, onların muzafferiyetine vesile kılsın. Cenabı Allah'tan niyazımız budur" diye konuştu.

Türkiye'nin son 11 yılda muazzam bir şekilde büyüdüğünü anlatan Eroğlu, hayal edilemeyecek hizmetlere imza atıldığını belirterek, "Paradan altı sıfır atılacak denilseydi buna kimse inanmazdı. IMF'ye borcu sıfırlayacağız, enflasyon canavarı imha edilecek denilseydi kimse inanmazdı. Faizler tek rakamlı hanelere inecek bunun sözünü veriyoruz millete hizmet olarak akacak denilse, 'bu hayal' karşılığı verilir, kimse inanmazdı. Ama hayaller gerçek oldu. Yapılacak daha çok şey var. Bundan sonra daha güzel hizmetler yapmaya hazırız. Çünkü borçlar bitti, bankaları kimse hortumlayamıyor, yatırımlarda muhteşem bir tasarruf var."

Dinar'ın ardından Kızılören'e geçen Eroğlu ile beraberindeki Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve diğer protokol üyeleri, vatandaşlarla bayramlaştı. 

Eroğlu, Kızılören'de yaptığı konuşmada, ilçeye yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi. 

Konuşması sırasında elini koyduğu kürsüdeki vidanın düşmesine şaşıran Eroğlu, ilçe kaymakamına espirili bir şekilde "Sayın kaymakamım, heyecandan vidalar da düşüyor bak" demesi gülüşmelere neden oldu. 

Daha sonra Sandıklı'ya geçen Eroğlu, belediye önünde kendisini bekleyenlerle bayramlaştı. Sandıklı'ya yapılan yatırımları anlatan Eroğlu, Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ün makam odasına geçerek çalışmalar hakkında da bilgi aldı. 

Eroğlu, Sandıklı'nın ardından Hocalar ilçesinde de vatandaşlarla bayramlaştı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber