Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 22 Temmuz 2014 - 21:23 Yorum: 0

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Aksaray'da:

"Başbakanımız, son derece çalışkan, vatanını ve milletini seven, bayrağının yere düşmesini asla kabul etmeyen, tek bayrak, tek devlet diyen ve bunu her yerde dile getiren gerçekten bir dünya lideridir. İnşallah başarılı olacaktır"

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Aksaray'da:

AKSARAY (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Başbakanımız, son derece çalışkan, vatanını ve milletini seven, bayrağının yere düşmesini asla kabul etmeyen, tek bayrak, tek devlet diyen ve bunu her yerde dile getiren gerçekten bir dünya lideridir. İnşallah başarılı olacaktır" dedi.

Partisinin Aksaray İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, Müslümanların yarın idrak edeceği Kadir Gecesi'ni kutladı.

Gazze'de yaşanılan olayların herkesin yüreğini dağladığını ifade eden Eroğlu, "İnşallah Kadir Gecesi'nde, Gazze'deki olaylar tüm Müslümanların dualarıyla son bulsun. Ramazan ve diğer bütün bayramlarda birlik, beraberlik ve kardeşliğin pekişmesini Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

Eroğlu, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Konya ve Aksaray'a gideceğini söylediğini belirterek, "Gideceğimi söyleyince Başbakanımız çok duygulandı. Aksaray'a karşı özel bir sevgisi var. Başbakan ve cumhurbaşkanı adayı sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın selam ve sevgileri var. Onu iletiyorum. Ramazan bayramınızı tebrik ediyor" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Aksaray'dan büyük bir destek beklediğini ifade eden Eroğlu, "Son Mahalli İdareler Seçimlerinde gerçekten destan yazdınız. 2011 yılında buraya gelmiştim. Bildiğim kadarıyla yüzde 66.11 oranında Aksaray destan yazdı ve 3 milletvekilini meclise gönderdi. Bu bakımdan bütün Aksaray teşkilatına şükran borcumuz var. Sizleri  alkışlıyoruz" diye konuştu.

"Türkiye'de ekonomik istikrar varsa, bunu siyasi istikrara borçluyuz" diyen Eroğlu, şöyle devam etti:

"İnşallah bu istikrar devam edecektir. Çünkü eski Türkiye'yi artık bütün millet biliyor. Eski Türkiye'yi biliyorsunuz... Kuyruklar, faizler ve yolsuzluklar her şey vardı. Bunun dışında, hizmet noksanlığı vardı. Hastanede sırada beklerken ölümler vardı.  Milletimiz eski Türkiye'yi istemiyor. Artık yeni Türkiye başladı. IMF'ye borcu olmayan, bütün millete borcunu ödeyen yeni bir Türkiye var."

Eroğlu, 10 Ağustos'taki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin milletin devletle kucaklaştığı bir dönüm noktası olacağını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Aksaray'dan destek bekliyoruz. Ancak sandıklara sahip çıkmamız lazım. Bu bakımdan şimdiden sandık başında duran arkadaşlara gönülden teşekkür ediyorum. Sandık, demokrasinin namusu olan bir yerdir. Bu yüzden sandığımıza sahip çıkalım. Başbakanımızla 20 yıl boyunca birlikte çalışıyorum. Başbakanımız, son derece çalışkan, vatanını ve milletini seven, bayrağının yere düşmesini asla kabul etmeyen, tek bayrak, tek devlet diyen ve bunu her yerde dile getiren gerçekten bir dünya lideridir. İnşallah başarılı olacaktır." 

Konuşmanın ardından Eroğlu, Aksaray Ticaret Borsası ve Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber