Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 31 Ekim 2014 - 15:13 Yorum: 0

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Bilecik'te:

"Bilecik, doğa turizmi açısından muhteşem bir ilimiz. Dolaylısıyla bunu geliştirmek için güzel çalışmalar yapıyoruz şu anda"

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Bilecik'te:

BİLECİK (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Bilecik, doğa turizmi açısından muhteşem bir ilimiz. Dolaylısıyla bunu geliştirmek için güzel çalışmalar yapıyoruz şu anda" dedi.

Eroğlu, İstanbul'daki çeşitli inceleme ve ziyaretlerinin ardından AK Parti'nin düzenlediği 23. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın yapılacağı Afyonkarahisar'a geçişi sırasında Bilecik'te Şeyh Edebali Türbesi'nde Cuma namazı kıldı. Eroğlu, daha sonra Vali Ahmet Hamdi Nayir, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş ve Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık ile Şeyh Edebali Türbesi yerleşkesinde bulunan çadırda bir süre sohbet etti.

Bakan Eroğlu, Şeyh Edebali Türbesi'ni ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, önceki programlarında Bilecik'e müjde verdiklerini hatırlatarak, şöyle konuştu:

"Gölpazarı ilçesindeki Akçay barajının ihalesi yapıldı, inşallah temel atmaya geleceğim. Ayrıca Osmaneli ilçesinde de daha önce yaptığımız köprünün hemen yanına güzel bir mesirelik alan tahkimatı yapılacak, onun talimatını verdim. Bilecik, gelişiyor ve büyüyor. Yeni su kaynakları araştırmasına ve Karasu deresinin ıslah çalışmalarına başladık. Ayrıca köprü talepleri var, o köprüyü de yapacağız. Onun dışında Bilecik, doğa turizmi açısından muhteşem bir ilimiz. Dolaylısıyla bunu geliştirmek için güzel çalışmalar yapıyoruz şu anda.  Bilecik, İstanbul'a ve Ankara'ya yakın, hızlı trende var. Dolayısıyla burada potansiyeli geliştirmemiz lazım. Şeyh Edebali, burada büyük bir nimet. Bunu değerlendirmek gerekir. Kültür ve tabiat turizmini geliştirmek için bir çalışma yapacağız."

Eroğlu, Belediye Başkanı Yağcı'nın hayvan barınağı için talepte bulunduğunu anımsatarak, belediye ile güzel bir hayvan barınağı çalışması yapacaklarını sözlerine ekledi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber